Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SHORES OF NULL - Saturnus és Swallow The Sun tagok vendégeskednek az új, 38 perces dalban (premier)


2020-11-27

A Zippo, a Noumeno, az Il Grande Scisma d'Oriente és a Mens Phrenetica egyes tagjai alkotta, római black / doom metal banda, a Shores Of Null egy vadonatúj, epikus dallal jelentkezett.

A Shores Of Null új felvétele, a 'Beyond the Shores (On Death and Dying)' egy egyetlen dalból álló, 38 perces album, ami "álomszerű vokálokkal előadott, mennydörgő doom zene révén kalauzolja át a hallgatókat a gyász minden stádiumán".

A Shores Of Null tagjai - akiknek elmondása szerint a 'Beyond The Shores' az "ultimate doom-manifesto" - három neves doom metalista zenésszel állt össze ebben a "sötét eposzban": Mikko Kotamäki (Swallow The Sun) és Thomas A.G. Jensen (Saturnus) ismerős hangja mellett Elisabetta Marchetti (Inno) angyali vokáljait hallhatjuk felcsendülni. A Shores Of Null változatos és sokoldalú hangzásának minden pillanata ragyog ezen az albumon, köszönhetően különféle klasszikus hangszerek (zongora, hegedű, stb.) alkalmazásának. A banda természetesen ebben a dalban is felvonultatja a gothic-doom zenei paletta minden oldalát, és ehhez társítja a black metal agresszióját. A 'Beyond The Shores' egyszerre melankólikus és magasztos; továbbá pedig remekül prezentálja a banda védjegyes hangzásának egyediségét.

Íme a teljes album:

A 'Beyond the Shores (On Death and Dying)' album hivatalosan november 27-én, pénteken jelent meg. A kiadványt előrendelni itt lehet.

Az epikus dalt a Shores Of Null két gitárosa, Gabriele Giaccari és Raffaele Colace szerzte; a dalszövegeket pedig az énekes, Davide Straccione írta. A stúdiós munkálatok producere és hangmérnöke Marco “Cinghio” Mastrobuono volt; a lemezborítót pedig Sabrina Caramanico készítette.

A Candlelight Records jóvoltából megjelent bemutatkozó Shroes Of Null albummal (2014 - 'Quiescence') három európai turnét is lebonyolított a banda (a Novembre és az Isole, a Hooded Menace és a Mourning Beloveth, valamint a Doom Raiser társaságában); de Olaszország-szerte is rendszeresen koncerteztek - felléptek például a Primordial, a Moonsorrow, a Saturnus, a Negura Bunget és a Harakiri For The Sky előzenekaraként; illetve színpadra álltak az Inferno Fesztiválon (NO), az Eindhoven Metal Meeting-en (NL), a Candlefest-en, a Doom Over London fesztiválon (UK), a Metal Over Malta-n (MT), a The End Of The Third Day fesztiválon (ES), plusz a Doom Over Greece (GR) és a Doom Over Sofia (BG) fesztiválokon.

2017-ben eljött az idő második albumuk, a 'Black Drapes For Tomorrow' kiadására. A Shores Of Null ebben az esetben is egyértelművé tette: a sötétség és a gyász zenei képviseletéért felelnek; ahogy az kiérezhető a dalszerzői munkából és a produkciós tevékenységekből.

Az egyetlen tételből álló 'Beyond the Shores (On Death and Dying)' a Shores Of Null harmadik teljes értékű nagylemeze; egyben az első, ami a Spikerot Records kiadó gondozásában jelenik meg.

Bővebb infók a bandáról és az új lemezről a Facebookon érhetők el.


SHORES OF NULL - Saturnus és Swallow The Sun tagok vendégeskednek az új, 38 perces dalban (premier)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás