Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SOL DE SANGRE - új számot és videoklipet mutatott be a kolumbiai death metal banda: 'Dismal Blasphemies'


2020-11-27

A kolumbiai székhelyű death metal banda, a Sol De Sangre közzétette 2021-ben megjelenő, új EP-je, a 'Despair Distiller' első ízelítőjét.

A 2015-ben alakult Sol De Sangre az elmúlt évek során Dél-Amerika egyik legnevesebb death metal zenekarává nőtte ki magát. Bemutatkozó albumuk 2018-ban jelent meg. Ezt követte egy split-lemez, amit a Pánico Al Miedo zenekarral közösen adtak ki [ezekről a kiadványokról bővebb infók, ízelítők lentebb érhetők el]. 2020 őszén a csapat felvett egy új EP-t, a medellíni Estudio Retro falai között.

Az új mini-lemez - aminek hanganyagát Kanadában, a vancouveri Begin Stúdióban keverték véglegesre - 'Despair Distiller' címmel fog megjelenni, várhatóan 2021 tavaszán... de hogy addig se kelljen várniuk a rajongóknak, a banda most bemutatta az EP első ízelítőjét, a 'Dismal Blasphemies' című single hivatalos videoklipjét. Ennek kapcsán röviden így szól a közlemény: "Ez semmi más; szimplán nagybetűs Death Metal!".

A Sol De Sangre tehát egy ígéretes death metal banda, ami spanyol nyelven vette fel első albumát. A többnyire kolumbiai születésű bandatagok több különböző országban (Ausztrália, Kanada, USA) élnek. A HeadCrusher, az Absolution Denied és a Cromlech egyes tagjaiból összeállt banda célja, hogy "életben tartsa a klasszikus death metal-hangzást".

A banda bemutatkozó albumán - ami 2018 márciusában jelent meg - a klasszikus death metal-hangzás vegyül a thrash és a hardcore műfajok agressziójával. A 'Sol De Sangre' album hangmérnöki munkálatait Tomas Skogsberg (Entombed, Dismember, Grave) végezte el, a stockholmi Sunlight Stúdióban. A maszterizálást a Toxic Holocaust frontembere, Joel Grind (Toxic Holocaust, Power Trip, Cavalera Conspiracy) látta el.

A tracklista:
01 – Preludio – Los Andes
02 – Perros con Sarna
03 – Ratas
04 – La Feria del Chivo
05 – La Cosecha del Miedo
06 – Interludio – Purgatorio
07 – Sol de Sangre
08 – Muertos con Ojos Estallados
09 – Más Abajo del Infierno
10 – Sin Ley y Sin Dios
11 – Bienvenida Muerte Bienvenida (Lluvia Negra feldolgozás)
12 – Coda- Llanos del Infierno

A lemez 2018. március 23-án jelent meg, a Black Market Metal kiadó jóvoltából. A rendeléseket itt lehet leadni.

A 'Perros con Sarna' és a 'La Feria del Chivo' című szám szöveges videója, valamint két másik szám audiója lentebb elérhető. A teljes album-streamet itt lehet megtalálni.

A Sol De Sangre következő kiadványa a 'La Senda De La Muerte' című split-album volt, ami 2019 januárjában jelent meg, CD-n a német War Anthem Records, kazettán pedig a skót Camo Pants Records jóvoltából (ezekből minden, első körben legyártott példány elfogyott). A split-lemezt a Pánico Al Miedo zenekarral közösen adta ki a Sol De Sangre, rajta két-két feldolgozással (a S.D.S. egy Unleashed és egy Entombed dalt ad elő).

Íme a Sol De Sangre 'Antes De La Creación' című Unleashed-feldolgozása, valamint a teljes split-stream:


SOL DE SANGRE - új számot és videoklipet mutatott be a kolumbiai death metal banda: 'Dismal Blasphemies'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás