Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [568. rész]


2020-12-09

Ma egy újdonsággal készültünk, a skandináv "true metal" színtérről.

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 568. rész

AMBUSH - 'Iron Helm Of War'

Az Ambush egy svéd heavy metal banda, ami Växjö városában alakult 2013-ban. Mindeddig három nagylemeze jelent meg a zenekarnak - a legutóbbi, 'Infidel' című 2020. március 13-án látott napvilágot, a High Roller Records jóvoltából.

"Egy hideg őszi estén, Svédországban öt srác ült egy pincében, néhány rekesz sör társaságában, old-school heavy metal zenét hallgatván. Nosztalgiázás közben rájöttek, hogy némileg frusztrálja őket a tény, miszerint az új zenei produktumok a közelébe sem érnek a régi mesterműveknek. Ezért elhatározták, tesznek az ügy érdekében - így született meg az Ambush zenekar. A csapat azóta három szilárd és feszes heavy metal albumot alkotott meg, a 'Firestorm' (2014), a 'Desecrator' (2015) és az 'Infidel' (2020) formájában, melyek mindegyikét a High Roller Records gondozza. A zenekar jelenleg azzal van elfoglalva, hogy leszervezze a jövő évi koncerteket, és végre újra lángra lobbantsa az európai színpadokat".

Az Ambush jelenlegi felállását Linus Fritzson dobos, Oskar Jacobsson énekes, Ludwig Sjöholm basszusgitáros, valamint Olof Engkvist és Karl Dotzek gitárosok alkotják.

Bővebb infók, hírek stb.: ambushsweden.com, facebook.com/Ambushsweden


Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [568. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás