Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TORN BETWEEN TWO WORLDS - itt a második dal Sarah Jezebel Deva új bandájától: 'All Eyes On Me'!


2021-04-30

Az egykor a Cradle Of Filth és a Therion köreiben is megfordult énekesnő, Sarah Jezebel Deva egykori, Angtoria-beli bandatársa, Chris Rehn közreműködésében alapított új bandát.

Sarah néhány hónappal ezelőtt jelentette be, hogy Chris Rehn-nel közös bandája, a Torn Between Two Worlds 2021. január 31-én adja ki első dalát és videoklipjét. A páros az Angtoria projekt folytatásaként működteti az új bandát.

A két zenész 2001-ben ismerkedett meg, amikor az Evergrey és a Therion együtt turnézott (Chris az előbbi, Sarah pedig az utóbb tagja volt akkoriban). A Torn Between Two Worlds alap-ötlete tulajdonképpen már ekkor megszületett, de végül Angtoria lett a banda neve. Az Angtoria fennállása során kiadott egy 5 számos EP-t (2004 - 'Across Angry Skies') és egy nagylemezt (2006 - 'God Has a Plan for Us All'), a francia Listenable Records szárnyai alatt. Deva és Rehn útjai ezután különváltak, de 14 év után ismét összeálltak, immáron hivatalosan is a Torn Between Two Worlds nevet viselve.

A T.B.T.W. bemutatkozó dala 'The Beauty Of Deception' címmel jelent meg. Zenei tekintetben semmi nem változott az Angtoriához képest; vagyis alapvetően fülbemászó, szimfónikus / gótikus metalzenére vkell számítani.

A 'The Beauty Of Deception' dalt szöveges videó formájában, valamint digitális kislemezen (iTunes, Spotify, Tidal, Deezer, YouTube Music, 24/7, TikTok, Amazon Music, Pandora, Digital 7, Facebook, Instagram Music, Napster, Shazam, stb.) adták ki. Alább elérhető a premier.

A T.B.T.W. második single-dala, az 'All Eyes On Me' május elején jelent meg - megvásárolható digitális formában itt.

Sarah közleménye így szól: "Ez a videó és a dal azt mutatja be, miképpen hagyjuk, hogy a negativitás visszatartson minket a haladásban; hogyan változtatnak meg életeket az emberek bosszúszomjas tettei, melyek a lehető legsúlyosabb következményekkel járnak. Erre egy jó példa az online bullying és trollkodás, ami különösen nagy hatással van a gyerekekre, és ami által megnövekedett a gyerek-öngyilkosságok száma. Az volt a célom, hogy egyesítsem azokat az embereket, akik félnek az előítélettől. Én azt akarom, hogy önmaga legyen mindenki, és szarja le mások véleményét. Úgy tűnik, manapság igazán félünk bolondnak lenni, elengedni magunkat...".

Íme a friss dal-premier:

A londoni származású Sarah Jezebel Deva - aki a '90-es és 2000-es években a Cradle Of Filth és a Therion szoprán háttér-vokalistájaként vált ismertté - az Angtoria mellett a múltban két Mortiis albumon (1999 - 'The Stargate', 2001 - 'The Smell of Rain') szerepelt vendég-énekesnőként. Deva szólóbandája legutóbb 2012-ben adott ki albumot; ez volt a 'Malediction' EP. Deva nemrég újra összeállt a Mortiis-szal - erről bővebben itt írtunk.


TORN BETWEEN TWO WORLDS - itt a második dal Sarah Jezebel Deva új bandájától: 'All Eyes On Me'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás