Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [573. rész]


2020-12-27

Christmas special

Az ünnepek alkalmából szeretnénk egy kicsit kompenzálni a meghitt, többnyire nyálas, sokszor álszent hangulatot; ezért ma egy eredeti, autentikus black metal dallal készültünk!

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 573. rész

MAVORIM - 'Tod Und Teufel'

A Mavorim egy német black metal-alakulat, ami 2014-ben alakult, Hannoverben. A projektet két tag, a multi-instrumentalista / énekes P. (Eisenkult, ex-Trematoda) és a dobos Valfor (Asenheim, Eisenkult, Slagmark, Totenwache) alkotja.

A Mavorim elsőként 2015 novemberében tűnt fel, 5 dallal, a Meuchelmord zenekarral közös 'Memento Mori' split-lemezen. 2016-ban kiadtak egy 'Heimkehr' című demót. Következő hivatalos kiadványuk a 2018-as 'Der König ist tot' című, 5-számos EP volt. Néhány hónappal később a 'Verbrannte Erde' című split-albumon szerepeltek, a Totenwache zenekarral, 3-3 dallal. Első teljes értékű nagylemezük, a 'Silent Leges Inter Arma' 2018. december 15-én látott napvilágot, a Purity Through Fire Records jóvoltából (CD-n, digitálisan, bakaliten és kazettán is). Ezt követte a 2019-es EP, az 'Aasfresser'; 2020 januárjában pedig megjelent a második nagylemez, az 'Axis Mundi'. Ezév augusztusában újra kiadták a Totenwache zenekarral közös 'Verbreannte Erde' split-anyagot, újrarögzített formába; majd 2020. október 31-én megjelent az Ad Mortem-mel közös, 'Iudicium Ultimum' című split-lemez, aminek nyitó-tétele a Mavorim 'Tod Und Teufel' című száma.

Bővebb infók, hírek a Mavorim-ról: www.facebook.com/Mavorim


Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [573. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás