Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [575. rész]


2021-01-02

Egy modernkori, de mégis régivágású rock 'n' roll nótával nyitjuk a 2021-es évet.

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 575. rész

THUNDERMOTHER - 'It's Just A Tease'

A dögös, metalos rock 'n' roll zenét játszó svéd csajbanda, a Thundermother együttes Växjö városában alakult, 2009-ben. Filippa Nässil bandavezér maradt az egyetlen eredeti tag, miután a csapat négyötöde kilépett a felállásból 2017 márciusában. Azév nyara óta az új felállás olyan világhírű fesztiválokon léphetett színpadra, mint például a német Wacken Open Air.

A csapat 2014-ben debütált, egy 'Rock ’N’ Roll Disaster' című albummal. Egy évvel később megjelent a 'Roadfever' album; 2018 februárjában pedig napvilágot látott a bandáról elnevezett korong. Az első három albumot a Despotz Records jelentette meg. Új kiadójuk, az AFM Records gondozásában 2020. július 31-én jelent meg a Thundermother aktuális nagylemeze, a 'Heat Wave'.

A Thundermother jelenlegi felállását a gitáros / dalszerző Filippa Nässil, az énekes Guernica Mancini, a basszusgitáros Majsan Lindberg és a dobos Emlee Johansson alkotja.

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.thundermother.com

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [575. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás