Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BURN DOWN EDEN - bemutatta új, 'Sadomasochists From Beyond The Grave' című száma videoklipjét a német melo-death banda


2021-03-06

A Burn Down Eden zenekar saját magáról nevezte el harmadik albumát, amit március 26-án ad ki a Kernkraftritter Records.

Harmadik albumával a Burn Down Eden ugyanott folytatja munkásságát, ahol az előző, 'Liberticidal' című album abbamaradt, de ezúttal némileg magasabbra emelik a lécet. Továbbra is fogós refrénekre és fülbemászó dallamokra, brutális és durva riffekre, illetve gyors szólókra és klasszikus zenei elemekre kell számítani, de a B.D.E. harmadik nagylemeze a korábbiaknál jóval kiforrottabb, fejlettebb hangzással operál. Változatosság tekintetében pedig kijelenthető: a black metaltól a prog-metalig minden stílus felelevenedik az albumon.

A tracklista:
01. Sadomasochists From Beyond The Grave
02. A Prepper's Prophecy
03. Bizarre Circus
04. A Bloody Pool Of Angels
05. Witch's Scorn
06. Abducted Reality
07. Hurricane Of Greed
08. Law Enforcement Ubermensch
09. The Five Horsemen
10. Encounters Of The Unkind

Az album előrendelési infói itt találhatók meg.

Elsőként az 'A Prepper's Prophecy' című szám jelent meg, hivatalos videoklip formájában. Ezzel a kisfilmmel a banda "sót szór minden sebre, amit az apokaliptikus 2020-as év okozott".

Később megjelent a 'The Five Horsemen', frissen pedig a 'Sadomasochists From Beyond The Grave' című szám hivatalos videója is (ez utóbbi a klasszikus Hellraiser-filmek hangulatát eleveníti fel). Íme a premierek:

A 'Burn Down Eden' album minden bizonnyal új szintre emeli a melo-death műfajt, és ezt a Kernkraftritter Records révén kívánja megvalósítani a banda. A Burn Down Eden a jövőben - amint azt a járvány engedi - fellép számos fesztiválon és klubban, az új albumot prezentálván.

Bővebb infók, hírek: www.facebook.com/burndowneden


BURN DOWN EDEN - bemutatta új, 'Sadomasochists From Beyond The Grave' című száma videoklipjét a német melo-death banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás