Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

STONE WHISKEY - itt az új klipes dal, a 'Mirror'!


2022-07-20

A Stone Whiskey egy amerikai hard rock banda, ami az észak-karolinai Raleigh városából származik.

A Stone Whiskey zenéje "klasszikus, az idő próbáját kiálló, ütős és kemény rock 'n' roll-formulán" alapszik. A zenekari felállást Alan Rueda énekes, Bill Spears és Chris Clark gitárosok, Mike Ropelewski dobos és Jim Hunter basszusgitáros alkotja. A Stone Whiskey debütáló albuma 2021. május 7-én jelent meg.

A 'Rebels of the Sun' címet viselő album - ami itt rendelhető meg - Anthony Focx hangmérnök (The Dead Daisies, Buckcherry, Steven Tyler, Vince Neil) közreműködésében készült el, egy Nashville-beli stúdióban.

"Ez az album az elejétől a végéig vérbeli rock ‘n’ roll!" - nyilatkozta Bill Spears gitáros. "Benne van minden kulcsfontosságú elem, amit egy ilyen stílusú bandának játszania kell... gyilkos vokálok, grandiózus gitárok, fogós ritmusok és karakteresen, tökösen előadott történetek".

A hivatalos közlemény szerint, a 'Rebels of the Sun' albumon "nincsenek töltelék-nóták; a lemez mind a 9 száma energikus rock-himnusz. Zeneiségét tekintve a Guns N’ Roses korai időszakát idézi a Stone Whiskey klasszikus megszólalása. Ez a hangzás egy új generáció számára hozza el az old-school rock ‘n’ roll feelinget"!

"Ezt az albumot a lehető leghangosabban kell hallgatni" - jegyezte meg Jim Hunter basszusgitáros. "Ha szereted a Guns N’ Roses’ 'Appetite for Destruction' albumát és a The Cult 'Electric'-jét, a 'Rebels of the Sun' garantáltan ínyedre válik majd!".

A tracklista:
01. Into The Moonlight
02. Empty Eyes
03. Rebels Of The Sun
04. Out On The City
05. Troublemaker
06. Mirror
07. Feels Like Yesterday
08. Talkin' Dirty
09. Livin' Wild

Újonnan napvilágot látott a 'Mirror' című szám hivatalos videója:

Ezt megelőzően bemutatták a 'Troublemaker' című szám kisfilmjét:

Korábban megjelent a 'Livin' Wild' című single-dal hivatalos videoklipje:

Lentebb további kedvcsinálóképpen elérhető a Stone Whiskey debütáló single-dala, az album címadó 'Rebels Of The Sun'. A kisfilmet Raleigh-ben forgatták, a Vintage Noise Stúdióban. Íme a premier:

A banda második single-dala, az 'Into The Moonlight' március közepén jelent meg. Az új kisfilmet február elején forgatták, Aaron és Rich Damboise rendezésében, a Sanford-beli Circle M Ranch területén.

A lemez megjelenésének napján közzétették az 'Empty Eyes' dal hivatalos videóját, majd megosztották a 'Feels Like Yesterday' című szám kisfilmjét is:

Mindezek mellett bemutatták az 'Out On The City' dal videoklipjét is, amit Raleigh városában forgattak, a Woody's City Market, a Backstage Pub, a Lincoln Theatre és John Savage Tattoo helyszínein. Íme a premier:

Bővebb hírek, infók a Stone Whiskey-ről a Facebookon és a banda hivatalos honlapján olvashatók.

 

STONE WHISKEY - itt az új klipes dal, a 'Mirror'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás