Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt van Jorn Lande Eurovíziós dala, a 'Faith Bloody Faith' hivatalos videoklipje!


2021-01-12

A neves norvég énekes, Jorn Lande (Avantasia, Masterplan, Allen/Lande, stb.) ezzel a dallal képviseli hazáját a 2021-es Eurovíziós Dalfesztiválon.

Jorn Lande exkluzíve írta meg és rögzített új, 'Faith Bloody Faith' című dalát, az idei dalfesztivál norvég himnuszaként. Az új dalhoz hivatalos videoklip is készült - ez lentebb érhető el.

"Ez már hivatalos! Részt veszek a küzdelemben, hogy Norvégiát képviselhessem az ESC 2021-en. Január 16-án lesz a válogató, és nagyon várom, hogy néhány óriási zenész társaságában bevihessem oda a rockot" - nyilatkozta Jorn.

[A 2021-es lesz a hatvanötödik Eurovíziós Dalfesztivál. Hollandiában rendezik meg, mivel a 2019-es Eurovíziós Dalfesztivált a holland Duncan Laurence nyerte, az 'Arcade' című dallal. A 2020-as Eurovíziós Dalfesztivál a COVID-19 miatt elmaradt; így a 2021-es verseny a 2020-ra kiválasztott helyszínen kerül megrendezésre. Magyarország már 2020-ban sem kívánt részt venni a versenyen, így idén sem lesz magyar előadó.]

Szintén friss hír, hogy Jorn néhány nappal ezelőtt közzétett egy dalszöveges videót, amit egy "tönkrement meghajtóról élesztett újjá". A 'Burn Your Flame' című szám kibővített változatához készült lyric-videó alább érhető el (ez a dal eredetileg Jorn 2009-es, 'Spirit Black' című albumán szerepel).


Itt van Jorn Lande Eurovíziós dala, a 'Faith Bloody Faith' hivatalos videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás