Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a norvég ILLT új dala, a 'Sons Of The Northern Lights' - Megadeth, Soilwork és Nile tagok vendégeskednek a bemutatkozó albumon


2021-04-13

"Készüljetek fel egy agypusztító, nyers és könyörtelen extrém metal-támadásra"!

Az ILLT egy norvég zeneszerző / gitáros, Roy Westad alteregója. Westad több évtizednyi extrém metalista tapasztaltot és szenvedélyt gyúrt eggyé ebben a művészi projektben. Az előadó debütáló lemezen olyan legendás bandák zenészei tűnnek fel vendégként, mint a Megadeth, a Soilwork, a Chrome Division és a Nile. Az 'Urhat' címet viselő, 2021 őszén megjelenő albumot - amit a neves Kurt Ballou (Godcity Stúdió) kevert és a Grammy-díjas hangmérnök, Alan Douches maszterizált - hamarosan bejelentik...

...de addig is alább meghallgatható az ILLT debütáló single-dala, a 'Scythian King', ami külön digitális kislemezen is megvásárolható.

"A 'Scythian King' a sötét korok háborúiról szól (még az előző periódusról beszélek, nem arról a korszakról, ami felé haladunk); illetve arról, a világra nézve milyen brutálisan pusztító hatású az ember intoleranciája, félelme, konstans kapzsisága és önimádata. Nagyon élveztem olyan dalt írni, ami kardokról szól, anélkül, hogy azzal a kezemben pózolnék..." - nyilatkozta Westad.

A dalban nem más, mint a Soilwork frontembere, Björn Speed Strid énekel, ILLT gitározik és basszusgitározik, a Megadeth-dobos Dirk Verbeuren ül a felszerelés mögött, és Mr. Damage szólózik. Íme a premier:

A második single-dal, a 'Blood Of The Unbeliever' lentebb hallgatható meg.

"Készen álltok egy újabb ütős nótára?! A 'Blood Of The Unbeliever' az 'Urhat' album második single-dala - Európa kereszténnyé válásáról szól. Amikor a keresztesek legyilkoltak mindenkit, aki útjukba került, az őslakosok két opció közül választhattak: vagy behódolnak Isten előtt, vagy a penge éle elé állnak. Ezt a dalt azoknak ajánlom, akik az utóbbi lehetőséget választották" - kommentálta a dalt Westad.

Újonnan megjelent a friss single-dal, a 'Sons Of The Northern Lights', amit az 1940-es, narviki csata szövetséges katonáinak emlékére írt Westad (a második világháborúbeli Narvik csatáját sokan Hitler első vereségeként említik. A norvégiai harcban számtalan férfi és nő vett részt, de közülük mégis csak a két hadvezér kapott elismerést). "Hallgassátok hangosan ezt a dalt és ajándékozzátok meg magatokat egy tetszés szerinti itallal! És mint mindig, most is nagyra méltatjuk a megosztást! A Ti támogatásotok tartja életben a tüzet" - fűzte hozzá Westad.

A 'Blood Of The Unbeliever' és a 'Sons Of Northern Lights' című dalokban szintén Björn Speed Strid énekel, ILLT gitározik és basszerozik és Dirk Verbeuren dobol. Íme az utóbbi premiere:

 


Itt a norvég ILLT új dala, a 'Sons Of The Northern Lights' - Megadeth, Soilwork és Nile tagok vendégeskednek a bemutatkozó albumon
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás