Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

NECRONOMICON - március végén kiadja 10. albumát a legendás német thrash banda; itt az új dal, a 'Me Against You'!


2021-02-26

A Necronomicon új, 'The Final Chapte' című nagylemeze az El Puerto Records jóvoltából jelenik meg, 2021. március 26-án.

Az 1984 óta aktív Necronomicon zenekar (ami nem összekeverendő az azonos nevű, kanadai extrém metal bandával) új albuma, a 'The Final Chapter' - ahogy a cím is elárulja - egy új fejezetet jelképez a banda történetében. Most először van ugyanis nemzetközi felállása a veterán csapatnak, és hangzás tekintetében is sokat változtattak - köszönhető mindez Rik Charron dobosnak (ex-Exciter, ex-Mind Assassin) és Glen Shannon szólógitárosnak (ex-Mind Assassin, ex-Enemy Remains). Ugyanakkor persze egyértelműen Necronomicon-stílusról van szó; lévén az alapító frontember Freddy (ének, gitár) és a dalszerző Marco Lohrenz (basszusgitár, hátték-vokál) továbbra is erős kezekkel vezeti a bandát.

Az El Puerto Records 2021. március 26-án adja ki a 'The Final Chapter' albumot, CD-n, limitált "steelbox" változatban, illetve digitális formában, az alább látható borítóval és dallistával:

01. I Am The Violence
02. Give Me Fire
03. Pain
04. Purgatory
05. Burning The Fury
06. Spilling Blood
07. Selling Nightmares
08. Justice
09. The Devil's Tears
10. The Unnamed
11. Me Against You
12. Stormreaper

A Necronomicon 10. stúdióalbumán "pörgős és intenzív hangszerelés, végtelen gyorsaság és erő". Hasonlóan a banda korábbi lemezeinek gyakorlatához, a hangzás tökéletességéért ezúttal is a neves hangmérnök, Achim Köhler (mix és master) felelt.

Az alábbi videoklip révén betekintést és ízelítőt nyerhetünk az új album dalaiba:

Itt pedig elérhető a 'Wall Of Pain' és a 'Me Against You' című szám hivatalos szöveges videója:

A Necronomicon előző, 'Unleashed Bastards' című nagylemeze szintén az El Puerto Records jóvoltából jelent meg, 2018. szeptember 28-án - erről bővebben itt írtunk.


NECRONOMICON - március végén kiadja 10. albumát a legendás német thrash banda; itt az új dal, a 'Me Against You'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás