Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MOTHER OF ALL - Steve Di Giorgio basszerozik a dán multi-instrumentalista, Martin Haumann új albumán; itt az 'Autumn' dal!


2021-02-23

Martin Haumann (Myrkur, Mercenary, Essence, Heidra, Afsky) formációja, a Mother Of All 'Age of the Solipsist' címmel ad ki új albumot április 23-án.

A koppenhágai származású Mother Of All egy szenvedélyes projekt, amit Martin Haumann álmodott meg. Az eredetileg egyszemélyként indult formáció mestere egy mérhetetlenül tehetséges zenész, aki a közelmúltban a Myrkur dobosaként turnézta körbe a világot.

A Mother Of All első nagylemeze, az 'Age of the Solipsist' 2021. április 23-án lát napvilágot. A lemezen vendégként nem más basszusgitározik, mint a legendás Steve Di Giorgio (Testament, Death, Sadus).

Az albumot kiadó Black Lion Records közleménye így szól: "A Mother Of All nevezetű melo-death formáció debütáló albumát Hannes Grossmann keverte és maszterizálta véglegesre, a Mordor Sounds Stúdióban (Hate Eternal, Alkaloid, Obscura, Necrophagist); a lemez borítóját Travis Smith (Opeth, Nevermore, King Diamond) alkotta meg".

Az 'Age of the Solipsist' borítója és tracklistája így néz ki:

01. Autumn
02. We Don’t Agree
03. Curators Of Our World Scope
04. Age Of The Solipsist
05. At The Edge Of A Dream
06. Blood Still Owed
07. Feel The Pain

Az első ízelítő, az 'Autumn' című szám szöveges videója alább elérhető. A Black Lion Records közleménye szerint ez egy "jól kidolgozott melodic death metal-himnusz, ami testünk és lelkünk elkerülhetetlen pusztulását mutatja be".

Íme a hivatalos album-előzetes:

A Mother Of All Facebook-oldala itt érhető el.


MOTHER OF ALL - Steve Di Giorgio basszerozik a dán multi-instrumentalista, Martin Haumann új albumán; itt az 'Autumn' dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás