Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Második albuma kiadására készül a TOXIC RUIN - itt az új dalszöveges videó, a 'Defiler'!


2021-07-23

A wisconsini Sheboygan-ből származó Toxic Ruin együtts – ami energikus thrash metal zenét ötvöz brutális és technikás death metallal – az M-Theory Audio kiadóval kötött új lemezszerződést.

A Toxic Ruin együttest 2014-ben alapították. A banda klasszikus thrash metal zenét ötvöz old-school death metallal és modern technikai készségekkel. A Wisconsin állambeli Sheboygan városából származó zenekar 2016-ban adta ki debütáló, 'Subterranean Terror' című stúdióalbumát, ami olyan leendő klasszikusokkal volt felszerelve, mint 'Seat Of Corruption' vagy az 'Alcoholocaust' című szám. Második kiadványuk, a 2018-as 'Mortal Insolence' volt, amely album rögzítése során megváltozott, véglegessé vált a banda-felállás: az énekesi posztot is a basszusgitáros Stephen Behrendt vette át; ritmusgitárosi poszton pedig bemutatkozott Blake Toltzmann, akik a két eredeti tag, Jacob Baneck gitáros és David Miller dobos kíséretében vették fel a fentebb említett mini-lemezt.

Ez az aktuális felállás írta meg és rögzített a második Toxic Ruin-nagylemezt is, miután nagyszabású, USA-beli turnékon vettek részt 2019-ben (olyan bandák társaságában, mint a Lich King, a Micawber és a Stonecutters) A csapat ekkoriban olyan fesztiválokon állt színpadra, mint a Full Terror Assault vagy a Slam Dakota; emellett pedig elnyerték a 2. helyezést a Wacken Metal Battle USA versenyen.

Mostanra megszületett a Toxic Ruin második nagylemeze; a banda legkiforrottabb és legkomplexebb, egyben hangzásilag a legsúlyosabb, legütősebb anyaga. Vendégként szerepel az új dalokban Glen Drover (Eidolon, ex-Megadeth), Derek DeBruin (Micawber) és Nick Weyers (Aronious), akik révén "még magasabb szintre emelkedik a dalok gitár-virtuozitása".

A Toxic Ruin új albuma a 'Nightmare Eclipse' címet kapta. A 2021. augusztus 27-én esedékes kiadásért a banda új partnere, az M-Theory Audio fog felelni. Az album - aminek borítóját Mark Richards (Revocation, The Black Dahlia Murder, Municipal Waste) készítette - itt rendelhető elő.

Alább elérhető az első videoklipes single-dal, a 'Ritual Rebirth':

Újonnan megjelent a második single-dal, az album címadója, a 'Nightmare Eclipse' is.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy hamarosan végre az egész világ hallhatja új albumunkat! Ennek címadó dala a 'Nightmare Eclipse', ami garantáltan megmozgatja majd az embereket, amikor végre sikerül élőben is előadnunk" - nyilatkozta Dave Miller dobos. "Ez a szám egyébként tökéletes betekintést nyújt az új lemez hangzás-világába, és érzésem szerint minden metalista imádni fogja ezt gyilkos nótát!".

Lentebb pedig a legfrissebb single, a 'Defiler' szöveges videója érhető el.

Mindezek mellett megjelent a 'Divine Acclimation' című szám teljes bandás playthrough-videója is.

A Toxic Ruin Facebook-oldala itt érhető el.


Második albuma kiadására készül a TOXIC RUIN - itt az új dalszöveges videó, a 'Defiler'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás