Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a HATRED INCARNATED bemutatkozó dala!


2021-02-23

A Hatred Incarnated nevezetű death metal-duó kiadta debütáló single-dalát, amit egyenesen a bandáról neveztek el.

A Hatred Incarnated projektet Vinícius Garcia énekes / dalszövegíró és Lucas Bittencourt gitáros-basszer / zeneszerző alkotja. A duó 2020 szeptember ében alakult, azzal a céllal, hogy "a rajongók tradícionális és extrém death metal iránt szomját csillapítsák".

"A Hatred Incarnated szintézise mindannak, ami bosszant, ami lázadásra késztet minket, és ami gyűlöletet kelt bennünk - legyen szó igazságtalanságról, hazugságokról, a rabszolgaság témájáról, vagy a vallási manipulációról... Emellett pedig szeretnénk kimenekülni minden klisé alól, de ugyanakkor nem is célunk, hogy totálisan eredeti dolgot műveljünk. Egyszerűen csak arról van szó, hogy a saját utunkat szeretnénk járni, zeneileg kifejezvén mindazt a dühöt és haragot, ami hosszú évek óta forr bennünk. Ennek nagy része (többek közt) a képmutatás is..." - nyilatkozta az énekes.

A Hatred Incarnated bemutatkozó, bandáról elnevezett single-dala itt vásárolható meg digitálisan; alább pedig meghallgatható teljes egészében:


Itt a HATRED INCARNATED bemutatkozó dala!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás