Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Májusban megjelenik a második SAVE THE WORLD album, és újra kiadják az első lemezt is


2021-02-22

A Save The World nevezetű "aréna-rock" projekt új, 'Two' című albuma május 7-én lát napvilágot. A Frontiers egyúttal újra kiadja a banda első nagylemezét is.

A Save The World "érzelmekben és dallamokban gazdag" zenéket szerez. A banda hangzása egyszerre modern, dinamikus, illetve klasszikus és múltidéző. A zenekar oszlopos tagja a dalszerző énekes-gitáros-billentyűs Dan Tracey (Alan Parsons) és Robert Wright basszusgitáros-dobos-vokalista.

A Save The World új albuma, a 'Two' 2021. május 7-én jelenik meg, a Frontiers jóvoltából, az alább látható borítóval és tracklistával:

01. Camera Obscura
02. Bones
03. Miss Muse
04. Defenders Of The Faith
05. Daphne Blue
06. When Amanda Hits The Stage
07. Man On An Island
08. Longer
09. Denslow Park
10. Automaton
11. Illuminati
12. Who's That Girl

A Frontiers egyúttal reissue formájában újra piacra dobja a Save The World első, 'One' című albumát is (szintén május 7-én). Az újrakiadás borítója és dallistája így néz ki:

01. Bleed
02. Comic Con
03. In Pieces
04. Circus Maximus
05. This Little Pill
06. Let Love Win
07. I Wish
08. Black Pearl
09. Cecilia Weiss
10. Princes & Thieves
11. Cern
12. The Light

A 'Two' album első ízelítői és további részletei március 18-án látnak napvilágot... de addig is lentebb elérhető két videoklipes dal az egyes számú albumról:


Májusban megjelenik a második SAVE THE WORLD album, és újra kiadják az első lemezt is
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás