Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

2021 végén debütál a román hard rock banda, a MANIC SINNERS


2021-02-23

A neves Frontiers Music Srl kiadó bejelentette első romániai igazolását; a Manic Sinners zenekart.

A Manic Sinners egy dallamos hard rock banda, amit Románia legtehetségesebb zenészeinek egyike, Adrian Igrisan alapított, Ovidiu Anton és Toni Dijmarescu társaságában.

A Manic Sinners jelenleg első albumán dolgozik. A 'King of the Badlands' címet viselő albumot 2021 őszén fogja kiadni a Frontiers. Stílus tekintetében minden elem felfedezhető ezen az albumon, ami a heavy / hard rock stílust elsősorban jellemzi: szárnyaló vokálok, pusztító riffek, feszes szólók, fülbemászó refrének és egy vérbeli power-ballad. Az album keverését nem mellesleg a legendás Alessandro Del Vecchio (Revolution Saints, Hardline, Korn, stb.) látja el.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük: több albumra szóló szerződést kötöttünk a Frontiers kiadóval" - közölte a banda. "Hatalmas siker és megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen nagy múlttal és hírnévvel rendelkező kiadóhoz tartozhatunk. Biztosak vagyunk benne, hogy dalaink meg fogják érinteni a melodic rock műfaj rajongóinak szívét és elméjét a világ minden táján. Ugyanakkor annak is nagyon örülünk, hogy ezáltal megnyílt egy nemzetközi kapu más román előadók előtt is; lévén hazánk komoly rockzenei tradíciókkal rendelkezik".

Hamarosan jönnek a friss hírek a Manic Sinners debütálása kapcsán...

Adrian Igrisan - aki billentyűzik és dobol a Manic Sinners zenekarban - hosszú éveken keresztül volt Románia legkedveltebb rockbandája, a Cargo énekes-gitárosa. Számos aranylemezt és teltházas koncertet tudhat maga mögött - többek között olyan legendák előzenekaraként is felléphetett eredeti bandájával, mint az Iron Maiden, a Uriah Heep és a Gillan. Románia elnöke korábban lovagkereszttel is kitűntette Igrisan-t, a zenész kultúrális szerepvállalása okán. Adrian tehát kétségkívül Kelet-Európa egyik legikonikusabb zenésze.

A Manic Sinners énekese, Ovidiu Anton kétségkívül Románia egyik legtehetségesebb énekese. Anton először 2016-ban vált ismertté, miután megnyerte az ország válogatóját, és ő képviselhette hazáját az Eurovíziós Dalfesztiválon. Nem mellesleg ő az alapítója és énekese az Anton nevű bandának, és szólóban is sikeres karriert tudhat maga mögött.

A Manic Sinners gitáros-basszerosa, Toni Dijmarescu jelenleg Németországban él, Saarland területén, ahol keményen dolgozó stúdió- és koncert-zenészként ismerik őt. Producerként és zenészként is számtalan produkció fűződik nevéhez.

A Manic Sinners hivatalos Facebook-oldala itt érhető el.


2021 végén debütál a román hard rock banda, a MANIC SINNERS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás