Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [591. rész]


2021-02-27

Ma egy viszonylag rövid életű, de annál maradandóbbat alkotó bandát elevenítünk fel.

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 591. rész

THE ORGANIZATION - 'Free Burning'

A The Organization egy amerikai heavy metal / hard rock banda volt, ami 1991-ben alakult, miután feloszlott a tagok előző bandája, a thrash metalista Death Angel. A 4 éven keresztül létező The Organization stílusilag a funk, a heavy metal és az alternatív rock elegyét játszotta mindkét hivatalosan megjelent albumán; az 1993-as 'The Organization' és az 1995-ös 'Savor the Flavor' albumon (melyek egyaránt a banda saját kiadója, az Unsafe Unsane Recordings gondozásában, illetve a Metal Blade Records forgalmazásában láttak napvilágot).

A The Organization felállását szinte teljes egészében a Death Angel zenekar tagjai alkották - leszámítva Mark Osegueda énekest, aki akkoriban főiskolai tanulmányait folytatta. A Rob Cavestany, Andy Galeon, Dennis Pepa és Gus Pepa alkotta The Organization végül 1995-ben oszlott fel, a basszusgitáros Dennis Pepa kiválása után. 2001 óta ismét Death Angel néven zenélnek a tagok - immáron újra Mark Osegueda énekes vezénylete alatt.


Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [591. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás