Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a kanadai ANARCHEON zenekar új single-dala, a 'Bloody Merry'!


2021-03-05

A 2015-ben alakult Anarcheon a 'Bloody Merry' dallal vázolja fel, milyen irányzatú zenét prezentálnak a jövőben.

Az Anarcheon az elmúlt évek során több felállásbeli változáson esett át, de ugyanakkor kreativitás tekintetében is sokat fejlődött. Az egyik változás az, hogy az Anarcheon fő dalszerzői posztját a basszusgitáros vette át; így a jövőben súlyos groove-riffekre és durva ritmusokra alapszik majd minden dal.

Az új, 'Bloody Merry' című single-dal felvezetője egy vadonatúj EP-nek, aminek megjelenése év végére várható ('Scary Tale' címmel). Mind a single, mind pedig az EP kísérteties és egyben ritmikus zenei irányzatot vázol fel; egyfajta "vámpíri kaland révén kíséri a hallgatókat az Anarcheon sötét oldala felé".

A banda közleménye így szól: "Új single-dalunk, a 'Bloody Merry' a vágyakozásról, a vérszomjról szól. Van, aki megadja magát a kísértésnek, és van, aki konkrétan maga az étek... Annek ellenére, hogy ez egy viszonylag újonnan szerzett dal, szerettünk volna kiadni a kezünkből, még mielőtt az EP megjelenik. Ez a nóta vezeti fel a 'Scary Tale' hangulat-világát, és készít fel Titeket a sötét jövő ízére".

A 'Bloody Merry' című digitális single március 5.-től tölthető le a Bandcamp-en, a Spotify-on és az Apple Music-on. Íme a dal hivatalos videoklipje:

A 'Scary Tale' EP tehát - ahogy azt a cím is elárulja - egy sötét, horror-témájú, de ugyanakkor szenvedélyes és fülbemászó anyag lesz. Hamarosan közzéteszik a mini-lemez részleteit...

Az Anarcheon legutóbbi kiadványa, a 'Stratusfear' című EP 2017-ben jelent meg - erről bővebben itt írtunk.


Itt a kanadai ANARCHEON zenekar új single-dala, a 'Bloody Merry'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás