Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hatodik stúdióalbumát adja ki áprilisban az ausztrál TEMTRIS zenekar; itt az új dal, a 'Ritual Warfare'!


2021-04-05

A Sydney-ből származó heavy metal csapat, a Temtris bejelentette a 2018-as 'Rapture' album folytatását.

2020 júniusában a Temtris kiadott egy energikus és lendületes single-dalt 'Forever' címen. Ez volt az első ízelítője a banda hatodik, 'Ritual Warfare' című stúdióalbumának, amit a Wormholedeath Records vett gondozás alá. 

A 'Ritual Warfare' albumon a csapat felvonultatja sajátos zenei és dalszerzői készségeit; méghozzá nyolc ütős metal-himnusz révén, több mint 45 percben. Új dalaikat alapvetően fogós riffek és fülbemászó refrének, dinamikus és domináns ritmus-szekció, valamint erőteljes vokálok jellemzik.

Az új lemez azték témájú borítóját Eko Gruffyanto készítette, hozzájárulván ahhoz, hogy a 'Ritual Warfare' minden tekintetben egy tradícionális power / thrash / heavy metal albummá váljon.

A tracklista:
01. Race To The End
02. One For All
03. Seven Sins Of Man
04. Forever
05. Ritual Warfare
06. Tempus Aeturnum
07. Erased
08. Always United

A banda közleménye így szól: "A Temtris izgatottan jelenti be új, 'Ritual Warfare' című albumát a Wormholedeath Records kiadó révén. A 2021 áprilisának végén megjelenő albumon rettentően keményen dolgoztunk - 8 erős és fülbemászó dal került fel rá, pótolván az éhes rajongók számára az elmaradt koncertek élményét. Egyébként nagyon várjuk már, hogy végre turnézhassunk is ezzel az albummal - főként haznákban, Ausztráliában és Új-Zélandon. A későbbiekben - amint a COVID véget ért - remélhetőleg Japában is eljutunk majd, hogy promótálhassuk az album speciális, limitált japán változatát. A Temtris csapata tehát epekedve várja, hogy újra nekivághasson a fesztivál-szezonnak, és a világ minden metal-rajongójának eljuttathassuk zenénket. Ezúton szeretnénk megköszönni a komplett metal-családnak a támogatást. Reméljük, a közeljövőben személyesen is találkozhatunk Veletek!".

Az április 30-án kiadásra kerülő 'Ritual Warfare' első ízelítője, a 2020 nyarán megjelent 'Forever' hivatalos videoklipje itt megtekinthető:

Újonnan megjelent a 'Ritual Warfare' címadó dalának hivatalos szöveges klipje is:

Alább pedig elérhető a hivatalos album-előzetes:

Bővebb infók, hírek a bandáról és az új albumról, a Facebookon találhatók.


Hatodik stúdióalbumát adja ki áprilisban az ausztrál TEMTRIS zenekar; itt az új dal, a 'Ritual Warfare'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás