Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE TREATMENT - új dal a brit hard rockerek következő albumáról: 'Wrong Way'


2021-04-10

A The Treatment együttes bemutatta vadonatúj single-dalát.

A Frontiers Music Srl 2021. április 9-én adja ki a The Treatment új, 'Waiting for Good Luck' című stúdióalbumát. A brit rockerek ötödik sorlemezén a bandától megszokott zenei intenzitás érzékelhető - ezúttal annyi a különbség, hogy minden tag a tőle telhető legjobbat adja. Már az első dal meghallgatása után rájöhetünk, hogy fülbemászó riffekkel és felejthetetlen refrénekkel állunk szemben; a további hallgatások pedig nyilvánvalóvá teszik: a 'Waiting for Good Luck' - ami egy "szerelmes levél a hard rock műfajnak" - egy igazi jövőbeni klasszikus!

Az új albumot a brit hangmérnök-mester Laurie Mansworth (Airrace) társaságában vették fel. A hanganyag keverését a legendás Kevin Shirley (Iron Maiden, Led Zeppelin, Black Country Communion, etc.) végezte el. A 'Waiting for Good Luck' a The Treatment második albuma, amin Tom Rampton énekel (egyébként Andy Milburn személyében új basszusgitárosa is van a bandának, de ő az album rögzítése után csatlakozott a felálláshoz). Rampton karcos, whisky-áztatta ének-stílusa tökéletesen passzol a banda hard rocker megszólalásához - ez igaz a stúdióban és a színpadon egyaránt. Rampton mellett Dhani Mansworth dobos, Tagore Grey gitáros és Tao Grey gitáros-basszer rögzítette stúdióban az új anyagot.

A 'Waiting for Good Luck' összességében "kegyelmet nem ismerő, groove-központú, ökölrázós rock 'n' roll-himnuszokat" tartalmaz. A The Treatment "semmiféle jelét nem mutatja a leállásnak vagy a lassításnak - épp ellenkezőleg: a 'Waiting for Good Luck' a zenekar eddigi legőszintébb, legautentikusabb és legszenvedélyesebb albuma"!

Íme az új lemez borítója és dallistája:

01. Rat Race
02. Take It Or Leave It
03. Lightning In A Bottle
04. Vampress
05. Eyes On You
06. No Way Home
07. Devil In The Detail
08. Tough Kid
09. Hold Fire
10. Barman
11. Let’s Make Money
12. Wrong Way

"Őszintén hiszünk benne, hogy ez az album egy hatalmas előrelépés a The Treatment számára, és már alig várjuk, hogy Ti is hallhassátok. Amin a körülmények lehetővé teszik, turnézni is fogunk, mert már nagyon várjuk, hogy újra találkozhassunk veletek" - közölte a banda.

Az új lemezről (amit itt lehet előrendelni) elsőként a 'Rat Race' című szám hivatalos videoklipje látott napvilágot. Íme a premier:

Újonnan pedig megjelent a 'Wrong Way' dal hivatalos videója és a 'Devil In The Detail' dal audió-változata is:


THE TREATMENT - új dal a brit hard rockerek következő albumáról: 'Wrong Way'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás