Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

STEEL BEARING HAND - 6 év után új albummal tér vissza a texasi "deathrash" banda; itt az új szám, a 'Command Of The Infernal Exarch'!


2021-03-04

A texasi háborús death / thrash metal banda, a Steel Bearing Hand 'Slay in Hell' címmel ad ki új albumot április 2-án.

A 'Slay in Hell' "pokoli" lemezborítóját Vrugarthdoom készítette. Az albumon "hat ördögi himnusz hallható, mellyel a banda fejet hajt mesterei – névlegesen a Celtic Frost, a Slayer és az Autopsy – előtt, ugyanakkor pedig sajátosan szentségtelen stílusát prezentálja".

A 'Slay in Hell' április 2-án megjelenik CD-n és LP-n (a Carbonized Records jóvoltából), illetve kazettán (a Carbonized és a Cimmerian Strength Productions jóvoltából).

A tracklista:
01. Command Of The Infernal Exarch
02. Lich Gate
03. Tombspawn
04. Per Tenebras Ad Lucem
05. 'Til Death And Beyond
06. Ensanguined

Felvezetvén az új kiadványt, a Steel Bearing Hand közzétette annak 'Command Of The Infernal Exarch' című nyitó-dalát. Ezzel kapcsolatban így szól a közlemény: "A ‘Command Of The Infernal Exarch’ Krisztus Pokolba vezető alászállását mutatja be. Lucifer rabigába hajt mindenkit, hogy hadseregével megölje Jézust, és elfoglalja a Mennyország trónját. A halandóból démonná válás és a Mennybéli háború részleteit ismerhetitek meg ebben a dalban".

Bővebb infók, hírek a bandáról és az albumról: facebook.com/steelbearinghand


STEEL BEARING HAND - 6 év után új albummal tér vissza a texasi
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás