Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Savage Garden-feldolgozást osztott meg az ausztrál LORD együttes - itt a 'To The Moon And Back'!


2021-03-05

Az ausztrál heavy metal banda 'Undercovers Vol. 1' címmel jelentett be egy feldolgozás-albumot, amit április 2-án ad ki a Dominus Records.

Az 'Undercovers Vol. 1' című album egy exkluzív, 23 számos válogatás, amit a Bandcamp-en lehet megvásárolni digitális változatban és különféle limitált szettek formájában. A Bandcamp-es verzió - extrákkal kiegészítve, interjúkkal felszerelve - egy összességében 3 óra 40 perces anyag!

A basszusgitáros Andy így szólt: "A feldolgozás-nóták mindig is fontos szerepet töltöttek be bandáink életében - kezdve a korai Dungeon-érával, egészen máig. Az évek során a Lord ezeket a dalokat különféle kiadványok limitált változataira pakolta fel a világ különböző, elszigetelt tájain - többnyire mint bónusz track-ek... Olyan sok helyen szórtuk szét ezeket a feldolgozás-felvételeket, hogy még mi magunk is komolyan küzdöttünk azzal, hogy összegyűjtsük őket. Míg a világon szinten minden banda azon van, hogy valamiféle módon megpróbáljon navigálni ezekben a bizonytalan időkben, addig mi úgy gondoltuk, ez pont egy remek lehetőség arra, hogy kiadjunk egy feldolgozásokból álló kollekciót, aminek kiteljesítéséhez néhány új felvételt is rögzítettünk. Eközben persze folyamatosan írjuk az új Lord dalok, hogy egy pillanatra se álljon le a gépezet".

"Az 'Undercovers Vol. 1' egyébként az első fejezete a cover-sorozatunknak, mert ennél jóval több feldolgozást játszottunk az évek során - a színpadon és a stúdióban egyaránt. Ezek közt lesznek olyanok is, amiket ismertek, és persze lesz néhány meglepetés. Természetesen ezúttal sem bírtunk magukkal: muszáj volt rögzítenünk két vadonatúj feldolgozást: az egyik Savage Garden-féle 'To The Moon And Back', a másik pedig a Judas Priest-féle 'Reckless'; sőt ezen felül még két dalt Lord-osítottunk frontemberünk, LT Blackened Angel projektjétől. Az új kiadvány borítóját a tehetséges Tristan Tait alkotta meg. Egyébként a kézzel számozott, limitált CD-kiadványokat ajánlom mindenkinek!".

A 'To The Moon And Back' című sláger feldolgozása az alábbi lejátszón hallgatható meg - ugyanitt rendelhető elő a teljes feldolgozás-album:

A Lord együttes 2005-ben alakult a Dungeon zenekar "hamvaiból". A banda azóta négy, kritikusok által magasan elismert albumot adott ki, és olyan együttesekkel turnézott, mint a Queensryche, a Nevermore, a Gamma Ray vagy a Saxon. Legutóbbi nagylemezük, a 'Fallen Idols' 2019 augusztusában került forgalomba, a Dominus Records jóvoltából. Ezt követte a 2020-as, 'Chaos Raining' című EP (amiről bővebben itt írtunk).

Friss hírek a Lord háza tájáról: www.facebook.com/lordofficial


Savage Garden-feldolgozást osztott meg az ausztrál LORD együttes - itt a 'To The Moon And Back'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás