Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THAEIA - új EP-t jelentett be a római alt-prog banda; itt az új klipes dal, az 'Osservati'!


2021-03-06

Az olasz alternatív / progresszív metal banda egy 'Datura Metel Vol I' című mini-lemezzel tér vissza.

A római Thaeia együttes a 2017-es debüt-album megjelenése után 4 évvel tér vissza a színtérre egy vadonatúj EP-vel, ami a 'Datura Metel Vol I' címet viseli. Az új mini-albumot Marco Mantovani hangmérnökkel rögzítették a Forward Stúdió falai között. A hanganyag keverését Ted Jensen látta el, a híres Sterling Stúdióban (Korn, Deftones).

A 2021. május 28-án megjelenő 'Datura Metel Vol I' EP magán viseli a Thaeia minden zenei védjegyét; a groove-alapú riffeket (melyek Federico Tiero és Francesco Capuani gitár-mesterek nevéhez fűződnek), a durva hörgések és dallamos vokálok váltakozását, és az enyhe nu-metal beütéseket. Dalaik egyedi és jellegzetes hangzása révén egyébként olyan neves fesztiválokon léphetett fel a banda a közelmúltban, mint az Euroblast, illetve olyan előadókkal turnézhatott közösen, mint például a Protest The Hero.

Az új EP első ízelítőjeként az 'Osservati' című single-dal / videoklip jelent meg.

A banda énekese, Jacopo ‘JP’ Pesciarelli elmondta: "A 'Datura Metel' a mi visszatérő albumunk; egy személyes újjászületés egy hosszú, introspektív kaland után. Komolyan megéreztük az alámerülés és egy új élet felé haladás nehézségeit, fájdalmait... viszont sírnunk és szenvednünk csendben kellett, miközben felnyitjuk lelkünk rejtett ládáit, hogy végre elérjük a szabadság talizmánját. A 'Datura Metel' ezeket a lépéseket mutatja be, miközben mágnesként vonz be mindenkit. Aki készen áll, az komoly mértékű gyógyító energiára számíthat. Hallgassátok meg Ti is saját bels démonaitok hangját, és tegyétek fel a kérdést: vajon tényleg ez az az élet, amire vártatok?! Mi ezt a kérdést válaszoljuk meg a magunk módján az 'Osservati’ dallal".

Bővebb infók, hírek a bandáról és az új EP-ről: www.facebook.com/OFFICIALTHAEIA


THAEIA - új EP-t jelentett be a római alt-prog banda; itt az új klipes dal, az 'Osservati'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás