Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

PISTOLS AT DAWN - kiadta debütáló albumát és új videoklipjét az Atlanta-beli hard rock csapat


2021-05-11

Az Atlanta-beli rockbanda, a Pistols At Dawn egy új videoklipet is bemutatott.

A május 7-én (független gondozásban) megjelent 'Nocturnal Youth' EP-t Jeff Tomei producerrel (Smashing Pumpkins, Matchbox 20) rögzítette a banda. A hanganyag végleges keverését a legendás Maor Appelbaum (Faith No More) végezte el. A 'Nocturnal Youth' négy "kemény és ütős, elektromossággal komoly mértékben felszerelt, egyedülállóan erőteljes hard rock-nótát" tartalmaz.

A lemezborító és a dallista így néz ki:

01. Voices
02. Crown
03. Now Is The Time
04.
Gone Black

A Pistols At Dawn elsőként a "fülbemászó dallamokban gazdag" 'Voices' dalt osztotta meg, egy "személyes hangvételű" videoklip formájában, aminek révén betekintést nyerhetünk a banda intenzív koncert-világába. A 'Voices' megvásárolható digitális single formájában.

"A ‘Voices’ dal azt mutatja be, hogyan kell csendesítenünk a körülöttünk zajló hangokat, illetve a saját fejünk zaját" - nyilatkozta a Pistols At Dawn zenekar. "Egy olyan világban élünk, ahol mindenki nyilvánosságot kaphat, így mindenki hangot is ad a véleményének. Meg kell húznunk azonban egy határt, hogy kizárjunk mindent, ami nonszensz. Maga a videoklip egyébként azzal a céllal született meg, hogy zenénk révén olyan közel hozzuk a hallgatókat ezekhez a "hangokhoz" és érzelmekhez, amennyire csak lehet. Szeretnénk, ha mindenki érezné, amit mi érzünk. Nyers érzelmek és szenvedély - mi ezek révén tartjuk fent a kapcsolatokat".

Ezután megjelent a 'Crown' című single-dal is, amit a következőképpen kommentált a banda: "A 'Crown' dal arra hívja fel a figyelmet, hogy a világ vezetői miképpen verik át és teszik tönkre azokat, akikért felelősnek kéne lenniük. A hatalomban lévők nagy része idióta kiskirályként viselkedik. A 'Crown' az apátia, a tagadás és a hamis ideológiák ellenében szólal fel. A videoklip reprezentációja annak a disztópikus valóságnak, amiben élünk; egy színjáték, amit az "aranyba foglalt példakép" kifigurázása céljából adunk elő".

A legfrissebb single-dal, a 'Now Is The Time' lentebb érhető el. Az új dal hivatalos klipjét mindössze három nap alatt több mint 100 ezren tekintették meg a YouTube-on.

A Pistols At Dawn zenekar eredetileg 2015-ben alakult, de 2018-ban átmenetileg feloszlott, miután tragikus hirtelenséggel elhunyt a gitáros, Mike Buffa. Egy évvel később, 2019-ben újra összeállt a csapat három alapító tagja - Adam Jaffe dobos, Devin White gitáros és Billy Sullivan -, hogy egy új gitárossal (Tommy Richardson) és egy új énekessel (a VH1 Rockstar Supernova-döntős Chris Pierson) újrakezdjen mindent.

A kvintett nemrégiben bevonult az Atlanta-beli Cock The Walk Stúdióba, hogy felvegye első hivatalos dalait, melyk végül a 2021 tavaszán megjelenő 'Nocturnal Youth' EP-n kaptak helyet. Stílusilag olyan előadók voltak a legnagyobb hatással a bandára, mint a Godsmack, a Breaking Benjamin vagy a Disturbed.

Bővebb infók, hírek: www.facebook.com/PistolsAtDawnBand


PISTOLS AT DAWN - kiadta debütáló albumát és új videoklipjét az Atlanta-beli hard rock csapat
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás