Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [595. rész]


2021-03-13

Ma egy méltatlanul elfeledett klasszikussal készültünk, egyenesen a kilencvenes évekből.

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 595. rész

LATE NITE ROMEO - 'I'm Alive'

A Late Nite Romeo egy német heavy metal / hard rock banda volt a '90-es években. A Stuttgart környékéről származó együttes 1996-ban alakult, és két nagylemezt adott ki, mielőtt a 2000-es évek elején fel nem oszlott.

A Late Nite Romeo első albuma, az 'Adrenalized' 1996-ban; második, egyben utolsó nagylemeze, a 'Horrible Lust' pedig 1999-ben jelent meg - mindkettő egy ismeretlen kiadó, a Trance Music jóvoltából.

A csapat fennállása során olyan neves előadók előzenekaraként adott koncertet, mint a Uriah Heep vagy a Gotthard; 2000-ben pedig felléptek a német Wacken Open Air fesztiválon is.

A Late Nite Romeo-t az énekes Jox, a basszusgitáros Eddy, dobos U.T.L., a ritmusgitáros Mitch és a szólógitáros Volle alkotta. Ez utóbbi Volker Schmietow művészneve, aki 2013 és 2019 között a legendás Stormwitch gitárosa volt. A banda többi tagjáról nincsenek nyilvános infók; így azt sem tudni, jelenleg mivel foglalkoznak.


Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [595. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás