Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új albummal készült az Obscura ex-dobosa, Hannes Grossmann - hallgasd meg az új dalokat!


2021-05-19

A többek közt a Blotted Science, a Necrophagist és az Alkaloid köreiből is ismert Grossmann 'To Where the Light Retreats' címmel látta el új szólóalbumát.

A 'To Where the Light Retreats' album június 1-én jelenik meg független gondozásban - megrendelhető Grossmann Bandcamp-oldalán. Az új lemez a 2019-es 'Apophenia' album folytatása. Az alábbi lejátszó révén három előzetes dal meghallgatható az albumról:

Az új album első ízelítőjeként megjelent 'The Sun Eaters' dal kapcsán a dobos így szólt: "Elmondhatatlanul izgatott vagyok, hogy bemutathatom új albumom első dalát. Rengeteg dalszerzői, stúdiós és hangmérnöki munka vezetett idáig, de egyértelműen megérte minden erőfeszítés. Szóló-előadóként az a célom, hogy mindig friss ötletekkel álljak elő, de ugyanakkor rendre tovább vigyem azt a hangzás-világot, amit annak idején, 2009-ben az Obscura színeiben alakítottam ki. Ami azonban a legfontosabb, az az, hogy jól érezzem magam eközben. Ebben a dalban - és nem mellesleg az album többi nótájában - néhány rendkívül tehetséges barátom / bandatársam segédkezik, az Alkaloid zenekarból. Egyszerűen elképesztő, ahogy Danny Tunker (az Alkaloid gitárosa) a gitárszólót kivitelezi, egyetlen izzadság-csepp híján...".

Hannes Grossmann egy tehetséges dobos / dalszerző / producer, aki a németországi Nürnbergből származik. Hírnevet a metal-színtéren a Necrophagist, a Blotted Science, az Obscura, az Alkaloid, a Hate Eternal és a Triptykon dobosaként szerzett magának. Hannes emellett stúdiós hangmérnökként, mixerként is aktívan munkálkodik saját "gyárában", amit Mordor Sounds Stúdiónak nevezett el - itt nem csak saját munkái, hanem nemzetközi bandák különféle albumai egyaránt születnek.

Bővebb infók, friss hírek: www.hannesgrossmann.com


Új albummal készült az Obscura ex-dobosa, Hannes Grossmann - hallgasd meg az új dalokat!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás