Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TOURNIQUET - ezúttal is a rajongók fedezték az új album stúdiós költségeit


2021-04-14

A legendás kaliforniai thrsah / heavy metal banda alapítója / dalszerzője / dobosa, Ted Kirkpatrick nemrég bejelentette, hogy 2022 elején új album várható.

A Tourniquet ezúttal is a rajongók segítségével finanszírozta új albumának munkálatait; méghozzá a Kickstarter segítségével. A kellő összeg - vagyis 17 ezer dollár - mindössze 5 napon belül összegyűlt. Egyébként ez volt a Tourniquet karrierjének hatodik sikeres Kickstarter-kampánya (eddig minden ilyen megmozdulásuk rövid időn belül elérte célját).

Ted Kirkpatrick mester a következőket nyilatkozta: "Nagy megtiszteltetés és szerencse számunkra, hogy ilyen fantasztikus rajongóink vannak a világ minden táján; akik még mindig nagyra becsülik mindazt, amit művelünk. Persze ezt a segítséget sosem vesszük készpénznek; tehát mindig igyekszünk megadni nekik, ami jár, azzal, hogy hamarosan kiadjuk a kezünkből a tőlünk telhető legjobb munkát".

Még mindig 3 hét van hátra a Kickstarter-kampány végéig, így a továbbiakban is lehet támogatni az új Tourniquet album munkálatait. Amint minden részlet véglegesítésre kerül, bejelentik a következő nagylemezt, ami a 2018-as 'Gazing at Medusa' album folytatása lesz.

Az 1989 óta aktív Tourniquet mindeddig 10 nagylemezt adott ki Ted Kirkpatrick dobos / dalszerző vezénylete alatt. Annyit lehet jelenleg tudni a 11. sorlemezről, hogy Kirkpatrick állandósult zenésztársa, Aaron Guerra gitáros, valamint a Stryper legendás énekes-frontembere, Michael Sweet biztosan vendégként játszik egyes dalokban.

A Tourniquet korábbi albumain többek közt olyan neves gitárosok zenéltek, mint Marty Friedman, Chris Poland, Pat Travers, Scotti Hill (Skid Row), Bruce Franklin (Trouble) és Karl Sanders (Nile), valamint olyan énekes-legendák jutottak szerephez, mint Tim Ripper Owens, Chris Jericho, Michael Sweet, Deen Castronovo, Corey Glover (Living Colour) és Doug Pinnick (King’s X).


TOURNIQUET - ezúttal is a rajongók fedezték az új album stúdiós költségeit
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás