Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [604. rész]


2021-04-17

Ma egy újkori black metal formáció alapozza meg a hétvégi hangulatot.

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 604. rész

FERRITERIUM - 'Weakness'

A Ferriterium egy egyszemélyes francia black metal-projekt, amit Raido (Heimsgard, Karne, Malevolentia, stb.) alapított és vezet 2010 óta. A Ferriterium mindeddig három nagylemezt adott ki: a debütáló, 'L'heure du grand passage' című anyag 2016-ban; a második, 'Le dernier livre' című album 2019-ben; a legújabb lemez, a 'Calvaire' pedig 2021-ben látott napvilágot.

Annak ellenére, hogy a Ferriterium egy egyszemélyes projekt, dobokon és basszusgitáron általában session-zenészek játszanak a dalokban. Raido a vokálokért és a gitárokért, illetve természetesen a dalszerzésért felel elsősorban.

A Ferriterium utóbbi albumait az Epictural Production kiadó gondozza, aminek konkrétan Raido a tulajdonosa. Ehhez a lemezkiadóhoz (a mester saját projektjei - Heimsgard, Karne, Malevolentia - mellett) olyan, underground körökben sikeres formációk tartoznak még, mint az Ôros Kaù, az Iron Flesh vagy az Endless Funeral.

A Ferriterium albumait meghallgatni és megvásárolni a Bandcamp-en lehet. Bővebb infók, hírek a projektről pedig a Facebookon olvashatók.

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [604. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás