Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MORTICULA REX - hamarosan kiadja második albumát az olasz death-doom banda; hallgasd meg az új dalokat!


2021-04-14

Az olasz death / doom metal-duó, a Morticula Rex 'Autumnal Rites' címmel adja ki második albumát április 19-én.

A szicíliai Morticula Rex egy "gonosz death-doom" banda, amit 2018-ban alapított Alessandro Wehrmacht (a Daemonokrat és a Religio Mortis tagja), olyan legendás bandák stílusának hatására, mint a Black Sabbath, a Celtic Frost, a Bathory, a Carnivore, a Mercyful Fate, az Autopsy, a Bolt Thrower, a Nasty Savage, a Mayhem, az At The Gates, a Necrophagia, a Darkthrone vagy a Candlemass. A projekt első nagylemeze, a 'Grotesque Glory' mindössze néhány hét alatt született meg, a nevezetes Disharmony Stúdió falai között, 2018 novemberében. Wehrmacht 2019 első heteiben adta ki ezt az albumot, az Immortal Souls Productions jóvoltából. Két hónappal később csatlakozott a bandavezérhez Pavor Nocturnus (Hell Hunter, Eternal Suffering, 9th Gate); így onnantól fogva duóként működik a banda, melynek második albuma 2020 nyarán és őszén került rögzítésre, 'Autumnal Rites' címmel.

Az 'Autumnal Rites' albumot az orosz Satanath Records és a szlovákiai székhelyű Immortal Souls Productions közösen adja ki, 2021. április 19-én, 500 példányszámra limitált CD-n és digitális formában. Az előrendeléseket leadni, valamint az első nyilvános dalt (magát a címadó számot) meghallgatni, az alábbi lejátszó révén lehet:

Újonnan ízelítőképpen megjelent a 'The Great Devourer' című szám is:

Az 'Autumnal Rites' album "az emberi elme bomlásainak folyamatát járja körül, kozmikus látomások, vallás-gyalázó rítusok, kaotikus istenkáromlások és a félelem legnagyobb borzalmai" révén. A banda mindezt egy "dekadens, temetői atmoszférában" prezentálja. Az új album ennek megfelelően olyan bandák rajongóinak ajánlott elsősorban, mint a Celtic Frost, a Candlemass, a Mortuary Drape, a Type O Negative, a Paradise Lost, illetve a komplett régisulis old-school death / doom metal-színtér.

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/morticularex


MORTICULA REX - hamarosan kiadja második albumát az olasz death-doom banda; hallgasd meg az új dalokat!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás