Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

7 év után új albummal tér vissza az IMPALED NAZARENE - május végén jelenik meg az 'Eight Headed Serpent'


2021-04-14

A finn extrém metal banda 'Eight Headed Serpent' címmel május 28-án jelenteti meg 14. stúdiólemezét, az Osmose Productions kiadó gondozásában.

Hét év után jelentkezik új albummal a finn black metal alakulat, az Impaled Nazarene. A 2021. május 28-án forgalomba kerülő 'Eight Headed Serpent' című album a 2014-es 'Vigorous and Liberating Death' nagylemez folytatása. Az Impaled Nazarene új albuma a finnországi Revolver Stúdióban került rögzítésre, Asko Ahonen hangmérnöki irányítása mellett. A maszterizálást a neves Mika Jussila végezte el, a Finnvox falai között.

Az új album megjelenik digitális formában, digipak CD-n, valamint limitált LP-n és kazettán is. Az előrendeléseket az Osmose kiadó oldalán lehet leadni.

A tracklista:
01. Goat Of Mendes
02. Eight Headed Serpent
03. Shock And Awe
04. The Nonconformists
05. Octagon Order
06. Metastasizing And Changing Threat
07. Debauchery And Decay
08. Human Cesspool
09. Apocalypse Pervertor
10. Triumphant Return Of The Antichrist
11. Unholy Necromancy
12. Mutilation Of The Nazarene Whore
13. Foucault Pendulum

Az új nagylemez felvezetéseképpen egy 2 számos EP is napvilágot látott április elején: ez a 'Goat of Mendes', amire a címadó dal vágott verziója mellett felkerült egy 1993-as nóta, az eredetileg az 'Ugra-Karma' albumon kiadott 'The Horny And The Horned' újrarögzített változata is. Utóbbi a limitált kiadású albumon is hallható lesz; akárcsak egy másik modernizált ős-nóta, a 'Penis Et Circes'.

A 'Goat of Mendes' mini-album mindkét tétele meghallgatható itt:

"Akik eddig egy szikla alatt éltek az elmúlt 30 évben, azoknak szól ez a pár sor:

Az Impaled Nazarene 1990 novemberében alakult; azóta pedig Finnország egyetlen NUKLEÁRIS METAL BANDÁJAKÉNT alapozták meg hírnevüket. 30 éves karrierjük során mindeddig 13 sútdióalbumot, egy koncertlemezt, megszámlálhatatlan EP-t adtak ki, ileltve többezer koncertet bonyolítottak le öt kontinensen!"

Bővebb infók, hírek a bandáról és az új albumról: www.facebook.com/ImpaledNazareneOfficial


7 év után új albummal tér vissza az IMPALED NAZARENE - május végén jelenik meg az 'Eight Headed Serpent'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás