Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bejelentette debütáló albumát a német heavy metal banda, a REINFORCER


2021-04-14

A Paderborn-ból származó Reinforcer zenekar debütáló, 'Prince of the Tribes' című albuma június 18-án jelenik meg, a Scarlet Records jóvoltából.

A Reinforcer ugyanazt az utat folytatja debütáló albumán, amit a nagysikerű, 2015-ös bemutatkozó EP-vel ('The Wanderer') megkezdett. Az öttagú, Paderborn-ból származó együttes klasszikus heavy metal zenét ötvöz epic power metal muzsikával, ami nincs híján iker-szólógitároknak és heroikus dallamoknak. A dalokban hallható, impresszív, letisztult, de ugyanakkor erőteljes vokálok Logan Lexi frontember nevéhez fűződnek, akinek minden készsége megvan arra, hogy mesterien meséljen el különféle történeteket bizonyos múltbéli korszakokból. Mindez alapja a mennydörgő dob-munka és az intenzív dupla-basszus akciója, ami megalapozza a banda zenéjének szükségszerű tempóját.

A 'Prince of the Tribes' című albumot a Room 89 Media és a Kohlekeller (Powerwolf, Aborted) stúdiók falai között rögzítették. A hangmérnök / mix- és master-felelős Kai Stahlenberg (Kohlekeller Studio) volt. A 'Prince of the Tribes' lemezborítóját Hendrick Noack készítette el - az ókori rómaiak és germán között vívott, teutoburgi csata (AD 9) ábrázolása látható rajta.

A tracklista:
01. Prince of the Tribes
02. Allegiance and Steel
03. Black Sails
04. Shieldmaiden
05. Coupe de Grâce
06. Thou Shall Burn
07. Hand on Heart
08. Another Night
09. Z32

A Reinforcer csatasorba hívja a heavy-power metalzene rajongóit. Ragadjon mindenki kardot, és kössön szövetséget az Erővel!

Hamarosan bemutatják az első új dalt / videoklipet...

Bővebb infók a bandáról és az albumról: www.facebook.com/reinforcermetal


Bejelentette debütáló albumát a német heavy metal banda, a REINFORCER
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás