Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a 'The Hellion / Electric Eye' feldolgozása a kanadai INVICTA zenekar "és barátai" előadásában!


2021-05-07

A Kitchener városából származó Invicta zenekar hivatalos videó formájában osztotta meg a klasszikus Judas Priest dalok feldolgozását.

A Judas Priest című 'The Hellion' és 'Electric Eye' című klasszikusainak egyvelege a 'Kitchener-Waterloo Metal Cover Compilation' című feldolgozás-albumon kapott helyet, melyen neves bandák klasszikus dalainak átdolgozásai hallhatók, különféle, kanadai metalbandák előadásában. Ezt a mixet az Invicta együttes "és barátai"; vagyis a Raider, a Cathartic Demise, az Aepoch és a Rippr'd zenekarok egyes tagjai adják elő.

Az Invicta gitárosa, Jonah Kay így nyilatkozott: "Rettentően izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk ezt a feldolgozást. Nem csak azért, mert ez egy fantasztikus metal-klasszikus; hanem azért is, mert ezek a dalszövegek most még aktuálisabbak, mint annak idején, amikor az eredeti változat megjelent! Totálisan elégedett vagyok a végeredménnyel; főleg úgy, hogy ez volt eddigi zenei karrierem legambíciózusabb projektje; lévén öt énekessel és öt szólógitárossal működtem közre. Nézzétek meg a videót, és megtudjátok, melyik részt ki dolgozta fel!".  

Szintén ezen a válogatás-albumon kapott helyet az Iron Maiden-féle 'Killers' dal feldolgozása is, amihez szintén készült hivatalos videoklip. Az Invicta közleménye ezzel kapcsolatban így szól: "Nagyon izgatottak vagyunk, amiért végre kiadhatjuk ezt a videót! Rettentően élveztük a munkálatokat, és reméljük, hogy a rajongóink és az Iron Maiden-fanok szintén örömmel fogják hallgatni és nézni ezt a feldolgozást! Kövessetek továbbra is minket, és figyeljétek a friss híreket a 'Kitchener-Waterloo Metal Cover Compilation' album kapcsán, ami május 7-én érkezik meg stream-szolgáltatás formájában!".

Mindezen felül a következő bandák alábbi feldolgozásai kaptak helyet a 'Kitchener-Waterloo Metal Cover Compilation' albumon:

Cathartic Demise - 'Good Mourning / Black Friday' (Megadeth)
Rippr'd - 'Toxic Waltz' (Exodus)
Invicta - 'Killers' (Iron Maiden)
Raider - 'Carnivorous Obsession' (Demolition Hammer)  
Aepoch - 'Trapped In A Corner' (Death)
Stolos - 'Leave Me In Hell' (Venom)

A Kitchener városából származó Invicta zenekar 2017-ben alakult. 2019-ben mértek csapást a világra thrash metalista öklükkel; mégpedig a debütáló, 'Halls of Extinction' című albummal, amiről bővebben itt írtunk.

További infók, hírek a bandáról és a turnékról: www.facebook.com/InvictaCanada


Itt a 'The Hellion / Electric Eye' feldolgozása a kanadai INVICTA zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás