Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új kiadót alapított és 'Ruthless' címen új dalt mutatott be a NONPOINT


2021-05-07

A fennállása 25. évéhez közeledő Nonpoint zenekar jelenleg egy EP-n dolgozik, ami a banda első kiadványa lesz saját cége, 361 Degrees Records LLC gondozásában.

A Nonpoint 'Ruthless' címmel készül kiadni új, digitális EP-jét; méghozzá a tagok új kiadó-vállalata, a 361 Degrees Records LLC révén, amit hivatalosan 2021 januárjában alapítottak. A cég létrehozásáról és az új mini-album stúdiós munkálatairól készült egy A Path To Independence című doku-sorozat is, ami a banda YouTube-csatornáján tekinthető meg.

"Szeretnénk mindenkinek köszönetet mondani, aki segített nekünk létrehozni saját kiadónkat! Nagyon örültünk minden üzenetnek és támogatásnak, amit az utóbbi időben kaptunk tőletek - nagy mértékű inspirációval töltött fel minket minden kedves szó. Az elmúlt egy év leforgása alatt elkészítettünk egy dokumentum-sorozatot, amiben összefoglajuk karrierünk jelenlegi, egyik legfontosabb időszakát; egyben pedig betekintést nyújtuk az új album munkálataiba" - közölte a banda.

A Nonpoint új, 'Ruthless' című EP-jének első ízelítője a címadó dal, ami lentebb meghallgatható; itt pedig digitális formában letölthető / streamelhető.

"A 'Ruthless' több mint egy szimpla dal. Ez egy történet, ami komoly szándékkal és attitűddel van ellátva. Ez több mint egy sima himnusz; egy egy szíveket megdobbantó, magas oktánszámú üzemanyag; zenei karrierünk eddigi legbeszámíthatatlanabb munkája" - nyilatkozta a Nonpoint énekese, Elias Soriano, akit Robb Rivera dobos, Rasheed Thomas ritmusgitáros-vokalista, Adam Woloszyn basszusgitáros és Jason Zeilstra szólógitáros kísér a bandában.

Az előzetes közlemény szerint "a 2021-es év Nonpoint történetének egyik legnagyobb fénypontja lesz; lévén a banda új albummal, új szociális platformokkal és új színpadi műsorokkal készül"!

Íme az új dal-premier:

A nu-metal / rap-rock műfaj egyik pionírjaként számon tartott Nonpoint olyan slágereket adott ki az elmúlt két évtized során, mint a 'Bullet With A Name', az 'Alive And Kicking', az 'In The Air Tonight', a 'Circles', a 'Your Signs' vagy az 'Everybody Down'; emellett pedig számos filmzene, videojáték és tévés műsor / sport-esemény (NFL, NBA, MLB, NHL, WWF) zenéjét szolgáltatták készséggel.

A Nonpoint olyan neves előadókkal turnézott már globális szinten, mint a Disturbed, a Papa Roach, a Mudvayne és a Sevendust, és többek közt olyan ikonikus fesztiválokon léptek nagyszínpadra, mint a Soundwave, a Rock AM Park, a Rock AM Ring, az Ozzfest US, a Donington, a Rock on the Range vagy a Welcome to Rockville.

A Nonpoint fennállásának 25. évfordulójához közelítvén, továbbra sem mutatja jelét a leállásnak. 10 nagylemezzel, megszámlálhatatlan teltházas koncerttel és több mint egymillió, világszerte eladott lemezzel a háta mögött, a csapat a jövőre nézve még nagyobb terveket szövöget!


Új kiadót alapított és 'Ruthless' címen új dalt mutatott be a NONPOINT
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás