Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

NEPHREN-KA - június végén új albummal jelentkezik a francia brutál-death banda; itt a 'L’Abomination' című szám!


2021-05-07

A Nephren-Ka következő albuma 'From Agony to Transcendence' címmel jelenik meg június 25-én, a Dolorem Records jóvoltából.

A 2006-ban alakult Nephren-Ka zenekar dalszövegei és koncepciói Franck Herbert kultikus, Dűne című művén alapszanak. A csapat mindeddig egy EP-t és két nagylemezt adott ki (a Great Dane Records, a Kaotoxin Records és a Dolorem Records közreműködésében). Zenei stílusukra a másod-hullámos death metal bandák (Hate Eternal, Origin, Zyklon, Hour Of Penance, Angelcorpse) , valamint a klasszikus zenekarok (Morbid Angel, Deicide, Immolation) egyaránt hatással voltak, de némi black metal-beütés is gyakran szorul dalaikba.

A Sylvain Bayle hörgős, Sebastien Briat gitáros-vokalista, Dimitri Boudon basszusgitáros és Thibaud Pialoux dobos alkotta Nephren-Ka zenekar különböző franciaországi stúdiókban rögzítette új, harmadik teljes értékű albumát, ami a 2017-es 'La grande guerre de l'épice' nagylemez folytatása. Az új, 'From Agony to Transcendence' címet viselő hanganyagot a római 16th Cellar Stúdióban keverte és maszterizálta véglegesre Stefano Morabito. A lemezborító egy neves francia művész, Stan W. Decker alkotása.

A tracklista:
01. L’Abomination
02. Corioli Storm
03. L’Agonie De L’Epice
04. Sédition
05. Vision of The Secher Nbiw
06. Levenbrech Sardaukar
07. Conspiracy For The Fall Of The Atreides And The Reclaim Of The Golden Lion's Throne
08. Abu Dhur, Le Père Des Routes Indefinies Du Temps
09. Sea of Sand
10. Gods of Hate (Massacra feldolgozás) [bónusz track]

Az első kedvcsináló, a 'L’Abomination' című szám hivatalos szöveges videója alább érhető el, ízelítőképpen az album előrendeléséhez:


NEPHREN-KA - június végén új albummal jelentkezik a francia brutál-death banda; itt a 'L’Abomination' című szám!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás