Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új klipes dal a THROUGH THE OCULUS debütáló nagylemezéről: 'Order Of The Eye'


2021-05-08

A kaliforniai Through The Oculus zenekar bemutatta februárban megjelent debütáló albuma legfrissebb klipes számát.

A Through The Oculus egy kaliforniai melo-death / groove metal banda, amit Sarah Gamblin énekes, Randy Blount gitáros-vokalista, Lauren Weatherford basszusgitáros és Eric Freeman dobos alkot. Attól függetlenül, hogy alapvetően melodic death metal zenében utazik a csapat, a hard rock és a klasszikus heavy metal műfajokat is előszeretettel ötvözik egyedi hangzású dalaikban.

A banda legújabb videoklipje az 'Order Of The Eye' című számhoz készült. "Ebből a kisfilmből kiderül, mire kell számítani a zenekar magas oktánszámon pörgő koncertjei során: Sarah Gamblin énekesnő a feszes módon kivitelezett riffekre kontráz rá könyörtelen hörgős vokáljaival; míg Randy Blount gitáros egyedülálló gitár-stílusa pusztítóan szól, de egy pillanatra sem veszti el technikai eleganciáját. Mindemellett Lauren Weatherford basszusgitáros és Eric Freeman dobos is erős performanszot nyújt, és mindvégig rajta van a metalzene ritmusainak szerén. Az In Flames, a Lamb Of God, az Arch Enemy és az At The Gates rajongói garantáltan megtalálják a maguknak valót ebben a számban".

A Through The Oculus a los angelesi Metal Assault Records kiadóval kötött szerződést. A bandáról elnevezett debüt-album eredetileg 2021. február 13-án jelent meg, de a csapat új kiadója hivatalos formában is piacra dobja az anyagot (CD-n és digitálisan), június 4-én. Az előrendeléseket a Bandcamp-en lehet leadni.

Bővebb infók, hírek a bandáról és az albumról: www.facebook.com/tto.band


Új klipes dal a THROUGH THE OCULUS debütáló nagylemezéről: 'Order Of The Eye'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás