Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Gitáros playthrough-videó készült Gus G. új, 'Fierce' című számához


2021-06-29

A Firewind jelenlegi és az Ozzy-banda egykori gitárosa, Gus G. újabb kislemezt adott ki. Az új dalhoz hivatalos videoklip és gitáros playthrough-videó is készült.

Gus G. új szóló single-dala, a 'Fierce' lentebb megtekinthető hivatalos videoklip formájában; itt pedig megrendelhető digitálisan.

Gus G. közleménye így szól: "Boo! Nézzétek meg legújabb single-dalomhoz, a 'Fierce'-hez készült hivatalos videót! Ne ijedjetek meg, ez csak egy szerelmes történet... Egy magányos rocksztár ihlette a dal koncepcióját. Főhősünk rátalál az igazi szerelemre “Necromantissa” szemében - ő egy lány, akit korábban fogva tartott a saját várbörtönében. Végül a zene az, ami egyesíti a két szereplőt, akik ezután boldogan élnek együtt; sőt, még egy metalbandát is alapítanak. Rémálom ez vagy valóság?? Rettentően jól éreztük magunkat a forgatás során - többek közt azért is, mert totális makeup lepett el minket. Jómagam nagy rajongója vagyok bizonyos black metal / shock rock imázsoknak, ezért most ezzel szerettem volna kísérletezni egy kicsit; ahelyett, hogy egy újabb performansz-videót adnánk elő. Plusz, végre a saját macskáimat is belevihettem egy videoklipembe! Hálás köszönet Panagiotis Kountouras-nek a kiváló rendezésért; valamint szeretett és halhatatlan macskáimnak, Marquise-nak és Leon-nak!".

Íme az új dal hivatalos gitáros playthrough-videója:

Gus G. legutóbbi szólóalbuma 'Fearless' címmel jelent meg 2018 októberében, a német AFM Records jóvoltából. A gitáros "power-trió" formájában alakította ki a szólólemez felállását, kiegészülve Dennis Ward (Magnum, ex-Pink Cream 69, Unisonic) basszusgitáros-énekessel és Will Hunt dobossal (Evanescence, Black Label Society). Ezt követően, 2020-ban Gus eredeti bandája, a Firewind is kiadott egy új albumot.

A 'Fierce' című kislemez Gus legutóbbi, 'Exosphere' című single-dalának a folytatása - erről bővebben itt írtunk.


Gitáros playthrough-videó készült Gus G. új, 'Fierce' című számához
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás