Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: PHILM - 'Cries Of The Century'


2021-06-11

A los angelesi avant-gárd rockbanda, a Philm bemutatta a legújabb videoklipet a frissen megjelent 'Time Burner' albumról.

A Philm zenekar - aminek tagja Gerry Nestler (Civil Defiance, Kkleq Muzzil) énekes / multi-instrumentalista és Pancho Tomaselli (War, Ultraphonix) basszusgitáros - 'Cries Of The Century' címmel osztotta meg vadonatúj videoklipjét. Ez a dal a banda legújabb, 'Time Burner' című albumán szerepel, amit néhány hete adott ki a Metalville Records.

Nestler így szólt: "Hosszú ideje várunk már arra, hogy ez a klip végre megjelenhessen, de mindeddig több tényező is visszatartott minket ebben. Azonban "jobb később, mint soha" - szokták mondani... Ezt a kisfilmet a kaliforniai Fullertonban forgattuk, a G&L Guitars stúdiójában, ahol igazán szolgálat- és segítőkészek az emberek; arról nem is beszélve, hogy nagy támogatói a Philm-nek. Alejandro Mercado - aki nem mellesleg a The World Over banda tagja - ült a dobok mögött a forgatás alatt, viszont ő nem hivatalos tagja a mi bandánknak. Mellette ott volt a kamera mögött jóbarátunk, Rick Kosick is, aki a rendezésért, a szerkesztésért és a produceri munkákért felelt; illetve meg kell említenünk Donald Andrews-t is, aki besegített neki a vágásnál. Rick a Philm indulása óta aktívan dolgozik velünk - ő kezelte a lencséket többek közt a 'Held In Light' videó esetében is. Ő egy szuper-tehetséges egyén, aki a klip-forgatástól kezdve az album-borítókig (pl. Deftones) mindenhez ért. Ja, és fontos megemlíteni, hogy ő a kamera-man az összes Jackass film és TV-show mögött! Szóval - mondhatnánk úgy is -, a lehető legjobb kezekben voltunk: tökéletesen sikerült összefoglalni és filmvászonra vinni a 'Cries Of The Century' dal valódi energiáját!".

A 'Time Burner' a Philm első albuma, amit a legendás dobos, Dave Lombardo (ex-Slayer) kiválása után rögzítettek. Az új lemezt Chris Sorem hangmérnök-producer társaságában vették fel, a los angelesi Nest Recorders Stúdióban. Az új albumon a venezuelai születésű, Grammy-díjas ütős-zenész, Anderson Quintero dobol, de a Philm egyelőre nem találta meg Lombardo hivatalos utódját.

Bővebb infók az albumról, rendelés itt.


Klip-premier: PHILM - 'Cries Of The Century'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás