Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: THERION - 'Eye Of Algol'


2021-06-11

A legendás svéd szimfó-metal banda, a Therion bemutatta 17. stúdióalbuma, a 'Leviathan' legfrissebb videoklipjét, ami az 'Eye Of Algol' című számhoz készült.

A Therion aktuális stúdióalbuma, a 'Leviathan' - amiről bővebben itt írtunk - 2021. január 22-én jelent meg, és azóta is sikeresen szerepel a világ bizonyos részeinek toplistáin. Az eladások jelentős mértékét igazolja az a tény, hogy a lemez 8. helyen végzett a brit Rock & Metal listán; 11. lett Németorszgában; illetve 14. pozíciót ért el Svédországban.

A Therion most megosztott egy újabb videoklipet a 'Leviathan' album promóciója keretében. Az 'Eye Of Algol' című számhoz készült kisfilmben feltűnik a banda női és férfi énekese (Rosalía Sairem és Thomas Vikström) egyaránt - mellettük pedig "különféle mítológia lények; megannyi vér, tűz és kard-csata" kápráztatja a nézőket.

Az 'Eye Of Algol' videója folytatása a Therion előző, 'Tuonela' és 'Die Wellen der Zeit' című kisfilmjeinek - ezek alább tekinthetők meg:


Klip-premier: THERION - 'Eye Of Algol'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás