Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

UNDERDARK - pénteken új albumot ad ki a brit post-black metal banda; itt a teljes stream!


2021-07-28

A Nottingham-ből származó post-black metal zenekar, az Underdark 'Our Bodies Burned Bright on Re-Entry' címmel jelenteti meg első teljes értékű albumát.

Az Underdark új, 'Our Bodies Burned Bright on Re-Entry' című albuma 2021. július 30-án lát napvilágot, a Tridroid Records (US/CAN), a Surviving Sounds (UK), valamint a Through Love Records (EU) jóvoltából. Ez a banda első albuma a 2016-os 'Mourning Cloak' EP megjelenése óta, valamint az első, amin a 2019-ben csatlakozott Abi Vasquez énekesnő szerepel.

Az új album hanganyagát Misha Herring keverte le, a Holy Mountain Stúdió (40 Watt Sun, Inhuman Nature, Idles, Spiritualised, Puppy) falai között; illetve Adam Gonsalves maszterizálta, a Telegraph Mastering Stúdióban (Emma Ruth Rundle, Power Trip, Mizmor / Southern Lord Records).

Dalszövegileg az Underdark új albuma elsősorban emberi, személyes témákat (függőség, pszichózis, stb.) feszeget, de a banda különös figyelmet fordít a szegények, az alsóbb társadalmi rétegek problémáira is.

Az alábbi lejátszó révén előrendelhető az album, valamint meghallgatható annak első nyilvános dala, a 'Coyotes'.

"ÚJ ALBUMUNK ELKÉSZÜLT! Pedig már azt hittétek, meghaltunk... Mondjuk néha mi magunk is azt hittük, már nem élnük... viszont most itt vagyunk, - többnyire - élünk is, és ezennel bemutatjuk új dalunkat, a 'Coyotes'-t" - közölte az énekesnő, Abi. "Ez az egyik első nóta, amit megírtam az Underdark számára - tematikailag a mexikói-amerikai országhatáron jelenleg is zajló humanitárius krízis van terítéken...".

Újonnan megjelent a 'With Ashen Hands Around Our Throats' című single-dal is, amit Vasquez így kommentált: "Ezt a dalt a Grenfell-torony tűzesete kapcsán írtam, nagyjából két évvel a tragédia után - azóta két újabb esztendő telt el, és kibaszottul bosszant, hogy semmi igazságtétel nem történt azóta sem... A videót Morgan Tedd (Erase Creative) rendezővel forgattuk, és nagyon jól éreztük magunkat a munkálatok közben!".

Néhány nappal az album megjelenése előtt a teljes lemez nyilvánossá vált meghallgatás céljából:

Az album megjelenését övezvén egy kisebb brit turnét is lebonyolít az Underdark - erről bővebb infók a banda Facebook-oldalán találhatók.


UNDERDARK - pénteken új albumot ad ki a brit post-black metal banda; itt a teljes stream!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás