Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

13. szólólemezét adja ki Joe Stump "shredlord" - itt az új szám, a 'Burn It Down'!


2021-09-11

A HolyHell, a Raven Lord, a Reign Of Terror és az Exorcism zenekarokból ismert gitárvirtuóz új szólóalbuma 'Diabolical Ferocity' címmel lát napvilágot.

Stump új lemeze, a 'Diabolical Ferocity' a 2019-es 'Symphonic Onslaught' album folytatásaképpen jelenik meg, 2021. szeptember 17-én, a Lion Music kiadó jóvoltából. Ebben az esetben is csak arra lehet számítani, amire mindig is: egy gitár-központú, súlyos és egyben dallamos metal-albumra, ami stílusát tekintve a nagysikerű, 2015-ös, 'The Dark Lord Rises' és a 2019-es 'Symphonic Onslaught' folytatása.

Az új albumot elő lehet rendelni különféle változatokban.

A tracklista:
01. Ignition
02. Burn It Down
03. King Of The Underworld
04. The Snake Charmer's Fate
05. Nacht (J.S. Bach)
06. Sneak Attack
07. Die By The Sword
08. Viking Pillage
09. Maximum Damage
10. Forever Moore

Lentebb meghallgatható az első ízelítő, a 'Forever Moore' című szám, ami egyfajta főhajtás Stump egyik legnagyobb inspirátora, Gary Moore előtt.

"Annak ellenére, hogy könnyen utána lehet járni, kik a kedvenc gitárosaim és a legnagyobb hatásaim, az új lemez tele van olyan elemekkel és témákkal, amiket a korábbi lemezeimről már ismerhettek: hihetetlenül technikás gitár-játék, neo-klasszikus shred-témák, gyilkos riff-akciók és erős dallamok. Számomra egyébként továbbra is Gary Moore az, akinek játéka a legmélyebben megérint érzelmi szinten. Rendszeresen hallgatom Gary munkásságának minden korszakát, és sokszor fel is teszem magamnak a kérdést: miért nem hallgatok még ennél is több Moore-t?! Mert minden egyes hallgatói élmény és alkalom olyan, mint egy inspirációs tanóra. Ebben a dalban a lehető legtöbbet adom magamból, hogy őszintén, szívből és erőteljesen tudjam sugározni a hallgatók felé azt a hatást, amit Gary zenéje gyakorolt rám. Remélem, Ti is élvezitek ezt a tisztelet-nyilvánítást, ami olyavalakinek szól, aki idejekorán hagyott itt bennünket" - nyilatkozta Joe Stump.

Megjelent továbbá a 'Burn It Down' című szám is, ami itt hallgatható meg:


13. szólólemezét adja ki Joe Stump
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás