Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Tim “Ripper” Owens vendégszerepel Barry Kuzay új szóló-dalában: itt a 'Wyatt's Torch'!


2021-09-14

Barry Kuzay gitáros / multi-instrumentalista 8 év után adott ki új szólólemezt.

Barry Kuzay új albuma 'The Movers of the World' címmel jelent meg szeptember 13-án. Egy "epikus koncept-albumról van szó, amit Ayn Rand hírhedt regénye, a Veszett világ (Atlas Shrugged) ihletett.

Az albumon Barry Kuzay énekel és gitározik, Matt Thompson (King Diamond) dobol és Ben Kuzay (ex-Monstrosity) basszusgitározik. Vendégként szerepel a lemezen két neves metal-legenda, Tim “Ripper” Owens (ex-Judas Priest, KK’s Priest) és Joe Stump "shredlord" (Alcatrazz, Holyhell).

Barry Kuzay-nak ez a második hivatalos stúdió-kiadványa. A produkciós folyamatok 2020 januárjában indultak és 2021 júniusában értek véget. Barry a következőket nyilatkozta: "Rettentően büszke vagyok a végeredményre; hatalmas élmény volt számomra ilyen tehetséges zenészekkel együtt dolgozni!".

A 'The Movers of the World' megjelenik CD-n és digitális formában - a rendeléseket a barrykuzay.com oldalon lehet leadni.

A tracklista:
01. Overture 2021
02. The Movers Of The World
03. Alone In The Mountains
04. The Virtues Of Greed
05. The Pirate
06. The Twentieth Century Motor Company
07. Who Is John Galt?
08. Enigmatic Engine
09. Wyatt’s Torch
10. Superspreader (bónusz track)

Az első ízelítő, a 'Superspreader' hivatalos videója itt elérhető, a frissen megjelent 'Wyatt's Torch' dalszöveges videóval egyetemben:

Barry Kuzay civilben mérnökként dolgozik a wisconsini Sturgeon Bay-ben. Nappal acéllal, éjszaka fémzenével foglalkozik. Első önálló albuma, az instrumentális 'Neoclassical Glory' 2013. november 19-én jelent meg, a Wolf Tower Records jóvoltából. Testvére, Ben Kuzay, aki szintén népszerű szóló-előadó; a Monstrosity és a Wykked Wytch egykori basszusgitárosa, aki jelenlegi a Realm Of Glass együttes tagja.


Tim “Ripper” Owens vendégszerepel Barry Kuzay új szóló-dalában: itt a 'Wyatt's Torch'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás