Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [627. rész]


2021-07-14

Ma az óriások vállaira állunk fel...

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 627. rész

ON ATLAS' SHOULDERS - 'Ashes Of Tomorrow'

Az On Atlas' Shoulders egy német heavy / power metal banda, amit 2018-ban alapítottak Frankfurtban. A zenekarnak mindeddig két nagylemeze jelent meg: a 2020-as 'Invictus' és a 2021-es 'Hyperion'.

"Epikus heavy metal a legjavából! Felejthetetlen dallamok, lenyűgöző vokál-témák és háttér-vokálok, melyek erőteljes gitár-riffekkel, intenzív szólókkal és mennydörgő dupla-basszus témákkal harmonizálnak - ezek határozzák meg az On Atlas' Shoulders zenéjét".

A bandát 2018-ban alapította Marius Bönisch énekes és Benjamin Chadwick gitáros-vokalista (aki a stúdióban basszusgitáron is közreműködik), Björn Anders gitáros és Leonard Pick dobos. Debütáló nagylemezük, az 'Invictus' 2020 júniusában szabadult a metal-színtérre.

Az On Atlas' Shoulders nevét tudományos és filozófiai kinyilatkoztatások ihlették - főként az a tény, miszerint haladást csak az "óriások" felfedezéseire alapozva lehet elérni. Ezek az "óriások" (jelen esetben "Atlas") - például Albert Einstein vagy Sir Isaac Newton -, akik találmányaikkal hatalmas áttörést értek el a jövő és a fejlődés tekintetében. A banda neve tehát arra utal, hogy nekünk is e hősök "vállára" kell állnunk annak érdekében, hogy a jövőre nézve képesek legyünk előre haladni. Az On Atlas' Shoulders ezt a koncepciót közvetíti a hallgatók felé, zenei formában. Muzikális hatásaik között szintén az úgynevezett "óriásokat" kell említeni, akik megalapozták a banda hangzását, és ugródeszkát biztosítottak a jövő zenéjéhez

Az On Atlas' Shoulders új, második nagylemeze, a 'Hyperion' 2021. június 18-án jelent meg.

Bővebb infók, hírek a bandáról a Facebookon találhatók. A két albumot teljes egészében a YouTube-on lehet meghallgatni.

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [627. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás