Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

STEEL RHINO - egy hónapon belül megjelenik a svéd hard rock csapat debüt-albuma


2021-07-28

A Steel Rhino - aminek tagja Herbie Langhans énekes (Firewind, Avantasia, SinBreed) - augusztus 20-án jelenteti meg bemutatkozó albumát, a GMR Music kiadó jóvoltából.

A Steel Rhino Mikael Rosengren (Dirty Passion, Revolverlution, Bai Bang) szólóbandája. A zenész "tökös rock 'n' roll-témákat ötvöz kemény metalzenével", aminek célja, hogy "jól érezze magát, aki hallgatja"!

A Steel Rhino egy neves énekest is a sorai közt tud: ő nem más, mint a tehetséges és tapasztalt Herbie Langhans (Firewind, Avantasia, SinBreed), akinek skálája és hangereje "hiányzó láncszemként teszi teljessé a Steel Rhino muzsikáját".

A Steel Rhino alapvetően az európai és amerikai hard rock és metal bandák stílusára épít, de Rosengren sajátos hangzást alakított ki, mesterien ötvözvén a múlt, a jelen és a jövő rock-hangzását. Rosengren különféle bandákban immáron közel 15 éve aktívan turnézik Európában és Észak-Amerikában; valamint fellépett már a világ legnagyobb szabású fesztiváljain is (pl. Wacken Open Air); most pedig úgy érezte, ejött az idő, hogy saját dalait is a világra szabadítsa.

A 'Steel Rhino' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Rhino Attack
02. Arrival
03. Lovin Easy
04. Steel Rhino
05. Bells Of Midnight
06. Fire And Ice
07. Ghost From The Past
08. Sands of Time
09. Life We Choose
10. Boom Boom
11. New Tomorrow

Az album dalait Svédországban, a Loud Drums Stúdióban rögzítették - a vokálok kivételével; lévén Herbie Langhans Németországban dolgozott, saját stúdiójában. A producer maga Mikael Rosengren volt; a hanganyag keverését pedig Jakob Herrmann látta el, a göteborgi Top Floor Stúdióban. A maszterizálás Jacob Hansen és a dániai Hansen Stúdió nevéhez fűződik.

A Steel Rhino teljes felállását Herbie Langhans énekes (Firewind, Avantasia, SinBreed, Radiant), Mikael Rosengren dobos (Dirty Passion, Revolverlution, Bai Bang) és Filip Vilhelmsson gitáros-basszer (Revolverlution, Bai Bang, Damien) alkotja.

Az augusztus 20-án megjelenő debüt-albumot itt lehet előrendelni.


STEEL RHINO - egy hónapon belül megjelenik a svéd hard rock csapat debüt-albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás