Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A-Z nevű bandában egyesült újjá a Fates Warning két legendája, Ray Alder és Mark Zonder


2021-07-28

Az A-Z együttest a Metal Blade Records igazolta le.

Az A-Z (kiejtve: "A through Z") Ray Alder énekes (Fates Warning) és Mark Zonder dobos (ex-Fates Warning, Warlord) vezetékneveire utal; egyben azt is jelenti: "Bármi lehetséges"... és ez igaz az új együttes attitűdjére.

Ebben az izgalmas bandában tehát Alder újra egyesíti erejét Zonder-rel; mellettük pedig Philip Bynoe basszusgitáros (Warlord, Steve Vai, Nuno Bettencourt), Joop Wolters gitáros (Steve Walsh, Simon Phillips) és Vivien Lalu billentyűs (Steve Walsh, Jordan Rudess) alkotja a formációt.

Zonder így szólt: "Amikor lemezszerződés után kutattunk, a Metal Blade volt az elsőszámú kiadó a listánkon. A cég elnökével, Brian Slagel-lel immáron 40 éve együttműködök - annak idején a 'Metal Massacre II' válogatás és a Warlord színeiben is vele dolgoztam. Kétség nincs affelől, hogy a Metal Blade kiváló munkát végez; én pedig nagyon izgatott vagyok, hogy újra visszatérhetek az MB hatáskörébe!".

Zenei tekintetben az A-Z dallamos és progresszív muzsikát játszik, a Fates Warning klasszikus érájának ('Parallels', 'Pleasant Shade of Grey' albumok) stílusában, de ugyanakkor a '70-es és '80-as évek neves hard rock előadóit is ihletnek tekintik.

Az A-Z debütáló albuma az első lemez lesz, amin Alder és Zonder közösen zenél 2004 óta. A bejelentésre váró album garantáltan ínyére válik majd a Fates Warning és a dallamos hard rock zene rajongóinak. Hamarosan jönnek a friss hírek... de addig is az alábbi videóban megismerkedhetünk a bandával:


A-Z nevű bandában egyesült újjá a Fates Warning két legendája, Ray Alder és Mark Zonder
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás