Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Dal- és klip-premier: GREEN LUNG - 'Upon The Altar'


2021-10-15

A Green Lung második, 'Black Harvest' című albumát október 22-én adja ki a Svart Records. Itt az új előzetes dal az albumról!

A Green Lung a klasszikussá vált debüt-album, a 'Woodland Rites' folytatásaként jelenteti meg a 'Black Harvest' nagylemezt, amit Walesben rögzítettek, a Giant Wafer Stúdió falai között, mindössze két hét leforgása alatt, Wayne Adams producer (Petbrick, Big Lad) közreműködésében. A hanganyagot ezután John Davis és a nevezetes Metropolis Stúdió (Led Zeppelin, Royal Blood) felé továbbították, maszterizálás céljából.

Zenei tekintetben egy "gazdag és sok textúrával elláttott, minőségi anyagra" kell számítani; dalszövegileg pedig ott folytatódnak a dolgok, ahol a 'Woodland Rites' abbamaradt: a 'Black Harvest' dalai Nagy-Britannia történelmének bizonyos állomásait eleveníti fel, valamint olyan témákról szólnak, mint például a boszorkányüldözés, vagy egyes kultikus horrorfilmek sztorija. Lévén késő ősszel rögzítette a banda az új dalokat, az évszak borongós és ködös hangulata átlengi a teljes lemezt.

A Svart Records október 22-én adja ki a 'Black Harvest' albumot (CD-n, LP-n és digitálisan - előrendelés itt), az alább látható borítóval és dallistával:

01. The Harrowing
02. Old Gods
03. Leaders Of The Blind
04. Upon The Altar
05. Graveyard Sun
06. Black Harvest
07. You Bear The Mark
08. Reaper’s Scythe
09. Doomsayer
10. Born To A Dying World

Íme az első két előzetes dal, a 'Reaper's Scythe' és a 'Graveyard Sun' - ez előbbi hivatalos videoklip formájában látott napvilágot (amit a Highgate Temetőben forgattak):

Egy héttel az album megjelenése előtt közzétették az 'Upon The Altar' című szám szöveges videóját is:

Tom Templar énekes a következőket nyilatkozta: "Miután újra kiadtuk a 'Woodland Rites' albumot, ellepett minket is a járvány sötétsége, és le kellett mondanunk számos koncertünket. Viszont épp ezek az események nyitottak alkalmat arra, hogy remeteként félrevonuljunk a semmi közepére, és megalkossuk a fejünkben játszódó népi horrorfilm betétzenéjét.Nagyon hálásak vaguynk a rajongóinknak, amiért ilyen türelmesek, és alig várjuk már, hogy élőben is előadhassuk ezeket a nótákat a közeljövőben!".

A Green Lung aktuális turné-beosztása a banda hivatalos honlapján található meg.


Dal- és klip-premier: GREEN LUNG - 'Upon The Altar'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás