Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a HEADSHRINKER nevezetű OSDM projekt új száma, a 'Suffocating Tomb'!


2021-07-28

A Denverből származó, old-school death metal zenét nyomató Headshrinker zenekar augusztus 27-én jelenteti meg debütáló, 'Callous Indifference' című albumát.

Annak ellenére, hogy a Colorado-beli death metal csapat, a Headshrinker neve frissen cseng a műfaj rajongói számára, a banda már 2017 óta aktívan működik. A banda négy tagja közül három a Chicago-i death / black metal alakulat, a Polyptych felállását erősíti; a negyedik személy pedig nem más, mint a népszerű Havok zenekar dobosa, Pete Webber. Említeni sem kell tehát, hogy a Headshrinker tagjai tapasztalt és tehetséges zenészek, akik együtt és külön-külön is bizonyítottak már az extrém metal színterén.

A Headshrinker old-school death metal zenét játszik (lásd: Diskord, Ulthar, Tomb Mold), de dalaikat ezen felül black metal-elemek (Voices, Emperor, Shining, Dark Fortress...) is gazdagítják. Debütáló albumuk, a 'Callous Indifference' összességében egy minőségi, de mégis unortodox zenei anyag, mely témáját tekintve - természetesen - a halál, illetve az emberek lelki gyötrelmei körül forog.

A banda első albumát olyan előadók rajongóinak ajánlja elsősorban, mint a Pyrrhon, az Ulthar, a Tomb Mold, a Dismembered, az Akercocke, a Triptykon, a Celtic Frost és a Chelsea Wolfe.

Íme a legfrissebb dal-premier, a 'Suffocating Tomb':

A Headshrinker teljes felállása így néz ki:

Young Werther - ének, gitár, szintetizátor (Polyptych, Closed Casket, ex-Austaras)
Pete Webber - dobok (Havok, Nuclear Power Trio, ex- Ravage, ex-The Absence)
Scott Skopec - gitár (Polyptych, Into Hell, Brazen Tongue)
Frank Lato - basszusgitár (Polyptych, Endmember, Marrowomb)

Bővebb infók, hírek a bandáról a Facebookon találhatók.


Itt a HEADSHRINKER nevezetű OSDM projekt új száma, a 'Suffocating Tomb'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás