Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Második albumával tér vissza az amerikai okkult black metal csapat, a MEHENET - itt az új szám, a 'The Mystery Of Nations'!


2021-07-28

A New Orleans-beli black metal kvintett, a Mehenet 'Ng'ambu' címmel adja ki második nagylemezét, a Gilead Media és a Stygian Black Hand gondozásában.

A New Orleans-ből származó Mehenet egy "ritualisztikus black metal-szekta", aminek régóta várt, második stúdiólemeze 'Ng’ambu' címmel szabadul a világra, szeptember 10-én.

A 'Ng’ambu' albumon "a black metal műfaj haragja" előtt tiszteleg a banda, illetve szülővárosa, New Orleans kulturális öröksége előtt is fejet hajt (olyan hangszerek révén, mint a kongadob, a síp és a csengettyű).

A lemezt James Whitten hangmérnök társaságában rögzítették, a New Orleans-beli High Tower Recording Sútdióban. A hanganyag végleges maszterizálását pedig Dėha végezte el, a brüsszeli Opus Magnum Stúdió falai között.

01. Dona Sete
02. Horse to the Earth
03. In the Garden of Suicide
04. Whom God Did Despise
05. The Mystery of Nations

Bővebb infók az albumról, előrendelés: stygianblackhand.bandcamp.com

Az első előzetes dal, a 'The Mystery Of Nations' itt meghallgatható:


Második albumával tér vissza az amerikai okkult black metal csapat, a MEHENET - itt az új szám, a 'The Mystery Of Nations'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás