Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE GRANDMASTER - Edguy és Sinistra tagok egyesülnek a debütáló albumon, ami frissen jelent meg; hallgasd meg az új dalt!


2021-10-15

A Frontiers Music Srl kiadó jelentette be a The Grandmaster projekt debütáló albumát, ami 'Skywards' címmel látott napvilágot október 15-én.

A The Grandmaster nevű projektben a legendás metal-gitáros, Jens Ludwig (Edguy) egyesítette erejét a híres metal-énekessel, Nando Fernandes-sel (Sinistra, Brother Against Brother). Közösen egy "lenyűgöző melodic-metal mesterművet" hoztak össze, aminek kapcsán Ludwig így nyilatkozott: "Ezek a dalok rettentően inspiratív hatással voltak rám. Elsőként egy 'True North', majd egy 'Lunar Waters' című számot mutattak be nekem, és ezek hallatán rögtön igent mondtam a részvételre. Nagyon jó kapcsolatban állok minden bandataggal - különösen Alessandro-val [Del Vecchio, a Frontiers "házi" producere / dalszerzője]. Nekem ennél nem is kell több! A legjobb helyen voltam a legjobb időben; a legjobb dalok születettek, a legjobb csapat együttműködésében!".

Fernandes hozzátette: "Számomra az inspirációt maguk a kompozíciók - különösen a vokál-dallamok - adták; lévén ezek révén tudatosult bennem, hogy tökéletesen passzol a hangom ehhez a projekthez és minden egyes dalhoz. Elmondhatatlanul pozitív, inspiráló hatást gyakoroltak tehát rám ezek a nóták a munkálatok során. Néhány dalszöveg pedig annyira megérintett, hogy általuk még magasabb színvonalú performanszot nyújtottam. Arról nem is beszélve, hogy a résztvevő zenészek világ-klasszis muzsikusok - nekik köszönhetően halad gördülékeny módon minden munkálat".

Zenei tekintetben vajon mire kell számítani? Ludwig így válaszolt erre a kérdésre: "Én elsősorban melodic-metalnak nevezném ezt a műfajt, mert ezekben a dalokban benne van minden, amit ez a stílus képvisel: változatos és erőteljes dalok... és egy kivételesen tehetséges énekes!".

A 'Skywards' című album összességében egy "izmos és erővel teli melodic-metal album", ami stílusát tekintve a német power metal zene, valamint fülbemászó dallamok és gazdag hangszerelés elegyére épül. A produceri munkát természetesen a szuper-tehetséges Alessandro Del Vecchio látta el; így a The Grandmaster debütáló albuma "garantáltan az év egyik legkiválóbb, legjobb hangzású melodic-metal albuma" lesz!

A tracklista:
01. Lunar Water
02. The Tempest
03. Someday Somehow
04. Dead Bond
05. Cannot Find The Way
06. Song Of Hope
07. Skywards – Earthwards
08. True North
09. Surrender
10. Turn The Page
11. The Source

Az albumot itt lehet megrendelni különféle változatban. Íme az első három előzetes, a 'Someday Somehow', a 'The Tempest' és a 'Lunar Water' című számok hivatalos videoklipje / audió-változata:

Az album megjelenésének napján megosztották a 'Dead Bond' című számot is:


THE GRANDMASTER - Edguy és Sinistra tagok egyesülnek a debütáló albumon, ami frissen jelent meg; hallgasd meg az új dalt!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás