Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier az AEON 'God Ends Here' albumáról: itt a címadó dal kisfilmje!


2021-09-15

A svéd death metal banda közel tíz év után tér vissza új nagylemezzel.

Az Aeon 2012-es, 'Aeons Black' című albumát a 21. század egyik legmeghatározóbb death metal  albumaként tartják számon a rajongók és a kritikusok; így nem véletlen, hogy sokan követelték már e klasszikus folytatását. 2021-ben a svéd Aeon zenekar végre visszatér; méghozzá egy 'God Ends Here' című nagylemezzel, ami elődjénél minden tekintetben erősebb, ütősebb, sötétebb és súlyosabb. Az Aeon egy epikus dal-kollekcióval állt elő, némi meglepetéssel felvértezvén az albumot, az extrém / death metal műfaj határait a végletekig feszegetvén.

A két album között eltelt hosszú időt elsősorban a megfelelő dobos megtalálása töltötte ki, de végül a legendás Dark Funeral / Imperium dobos Janne Jaloma ülhetett be hivatalosan a felszerelés mögé. Emellett a 'God Ends Here' az Aeon első albuma, amin Tony Östman basszusgitáros játszik (aki még 2013-ban csatlakozott a felálláshoz, az 'Aeons Black' album turnéján). Visszatért a csapatba továbbá Daniel Dlimi gitáros, aki 2013 és 2019 között volt távol. Az Aeon jelenlegi felállását a két "örökös tag", Zeb Nilsson gitáros-vokalista / dalszerző és Tommy Dahlström énekes teszi teljessé, akik a banda 1999-es megalakulása óta oszlopos vezérként működtetik a zenekart.

Az új album dob-témáit Jaloma saját stúdiója, a Studio Starköl falai között rögzítették; míg a gitár- és basszusgitár-témákat a banda tulajdonában álló Rise to Dominate Stúdióban vették fel. A vokálokat továbbá a Metallfabriken Stúdióban rögzítették. A producer ezúttal is az a Ronnie Björnström volt, aki az 'Aeons Black' munkálatait is felügyelte. A lemez "drámai" illusztrációját a neves olasz művész, Paolo Girardi készítette. Íme a mű és a dallista:

01. The Nihilist
02. Liar's Den
03. Let It Burn
04. Orpheus Indu Inferis
05. Church Of Horror
06. Deny Them Eternity
07. Forsaker
08. Into The Void
09. God Ends Here
10. Severed
11. Just One Kill
12. Mephistopheles
13. Let The Torturing Begin
14. Despise The Cross
15. Overture: Magnum Reginae
16. Queen Of Lies

Az új lemez első ízelítője, a 'Church Of Horror' című szám hivatalos szöveges klipje itt érhető el:

Újonnan megjelent a lemez címadó számának hivatalos kisfilmje is, ami itt tekinthető meg:

Az album előrendelési infóit az alábbi képre kattintva lehet elérni:

Bővebb infók, friss hírek: www.facebook.com/aeon666


Klip-premier az AEON 'God Ends Here' albumáról: itt a címadó dal kisfilmje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás