Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Kiadta második albumát a ZORNHEYM - itt az új klipes dal, a 'The Revelation'!


2021-10-25

A svéd szimfónikus extrém metal banda második nagylemeze, a 'The Zornheim Sleep Experiment' október 22-én látott napvilágot, a Noble Demon kiadó jóvoltából.

A stockholmi székhelyű Zornheym zenekar nemrégiben kötött lemezszerződést a német Noble Demon kiadóval. A frissen kiadott 'The Zornheim Sleep Experiment' album a banda 2017-es debütáló lemezének folytatása. Az új lemez az alábbi lejátszó révén végighallgatható:

Az 1600-as évek végi pfalzi örökösödési háború egyik helyszíneként ismert Zornheim városáról elnevezett Zornheym együttest a frontember / multi-instrumentalista / dalszerző Zorn alapította, azzal a céllal, hogy "felkavarja a hagyományos szimfónikus metal műfaj színterének vizét". Miután kilépett eredeti bandájából, a legendássá vált Dark Funeral-ből, azzal az ambíciózus ötlettel állt elő, hogy drámai zeneiséget koncepcionális narratívával ötvözvén, egyfajta horrorisztikus metal-mesterművet tesz le az asztalra. Ennek első eredménye lett a 'Where Hatred Dwells and Darkness Reigns' című debüt-album, mellyel "megnyílt a borzalmak elmegyógyintézetének kapuja".

Négy évvel később további 10 új kompozíció született meg a Zornheym filmzenei metal-világában. Az új, 'The Zornheim Sleep Experiment' című albumott folytatódik, ahol elődje félbeszakadt: a hallgatók az első lemezen bemutatott elmegyógyintézet történetének kibontakozását ismerhetik meg. A Zornheym ezúttal is sajátos, egyedi hangzását vonultatja fel az új lemezen; a sötét sztorit pedig valódi kórusok és egy vonószenekar bevonásával kelti muzikálisan életre.

Az új albumot itt lehet előrendelni különféle változatban. Első ízelítőképpen alább megtekinthető a 'Keep The Devil Away' című szám hivatalos videoklipje, valamint a 'Slumber Comes In Time' című single-dal:

Az album megjelenésének napján közzétették a 'The Revelation' című szám hivatalos szöveges videóját is:

Bővebb infók, friss hírek: www.facebook.com/zornheym


Kiadta második albumát a ZORNHEYM - itt az új klipes dal, a 'The Revelation'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás